Sunday question - hoe ziet jouw vakantie beauty routine eruit?

As we speak, ben ik heerlijk aan het genieten van onze vakantie in Maspalomas, Gran Canaria. Als je mij volgt op Twitter heb je vast al wat foto''s voorbij zien komen, ik hoop niet dat jullie dat erg vinden? Gisteren hebben jullie kunnen zien wat voor beautyproducten ik mee heb genomen naar ons vakantie verblijf. In de vakantie heb ik toch wel een andere beauty routine, hoe doen jullie dat eigenlijk?

Meestal heb je op vakantie toch minder producten ter beschikking en moet je dus van te voren even goed nadenken over hetgeen je meeneemt. Minder make-up ter beschikking hebben is meestal niet zo''n probleem, zeker als je naar een warme, zonnige bestemming gaat met strand & zwembad. Dan zul je waarschijnlijk overdag weinig tot geen make-up dragen, maar ja....''s avonds bij het etentje of tijdens het uitgaan wil je misschien toch wel iets op.

Ik heb mijn verzorgingsproducten echt beperkt, normaal gebruik ik gewoon heel erg veel verschillende producten. Ik gebruik gerust 4 verschillende serums per week, maar het is wel een tikje overdreven om die allemaal mee te nemen. En zo gaat het met alle producten, niet meer iedere dag een andere blush maar simpelweg 2 mooie blushes meenemen voor die 10 dagen dat ik op vakantie ben. Het kan dus wel!
Natuurlijk besteed ik wel extra aandacht aan zonbescherming, zo draag ik normaal geen beschermende producten op mijn haar maar tijdens de vakantie wel. En ook aftersun is een product dat ik thuis maar weinig gebruik. Qua make-up ben ik misschien wat uitbundiger met kleuren op de lippen, het mag best een beetje extra knallen tijdens het chique diner en de borrel erna.

Hoe doen jullie dat op vakantie? Verandert jullie beauty routine tijdens jouw vakantie of hou je gewoon vast aan de normale producten?GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Sunday question - wat vind jij het mooiste kapsel bij Maxima?
 • Sunday question - zeg jij er iets van als iemand niet fris ruikt of oogt?
 • Sunday question - wat is jouw ervaring met de verschillende beautyboxen?

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)