Sunday question - laat jij jouw partner bepalen hoe je eruit ziet?

Zijn jullie beïnvloedbaar als het gaat om jullie uiterlijk? Of trek je je van niemand iets aan als het om make-up, haar of kleding gaat? Misschien zeg je nu stellig "nee, natuurlijk niet, ik draag wat ik zelf wil". Maar is dat ook echt zo? Wat als de liefde van jouw leven toch aangeeft dat hij jouw felrode, signature lipstick niet zo mooi vindt? Laat jij jouw partner (mede) bepalen hoe je eruit ziet?

Ik ben al twintig jaar samen met mijn partner, een man die mij absoluut mijn gang laat gaan in alles. Tenminste....dat lijkt eigenlijk wel zo, toch heeft hij ook zijn voorkeuren wat betreft mijn uiterlijk (laten we het over innerlijk maar niet hebben...) en die maakt hij soms natuurlijk wel kenbaar.
Zo wil hij het liefste dat ik niet al te kort haar heb, houdt hij van blond haar en houdt hij niet van te zware oogmake-up en felle lippen. Nu draag ik dat laatste ook niet zo vaak, maar komt dat dan eigenlijk omdat ik het zelf niet leuk vind of komt dat omdat hij dan zegt dat hij het niet mooi vindt?
Ik ben er eigenlijk nog niet uit, het zal toch wel een combinatie zijn van beide, ben ik bang. Misschien ben ik wel helemaal niet zo zelfstandig en onbeïnvloedbaar als ik denk dat ik ben.
Is dat erg? Ik vind van niet, in een relatie is het altijd geven en nemen, ik maak natuurlijk ook weleens een opmerking over zijn uiterlijk (al gaat dat niet over lipstick en oogmake-up) en daar "luistert" hij toch ook wel naar.

Ik ben benieuwd, laat jij je beïnvloeden door jouw partner? Misschien wel onbewust? Of trek je je er echt helemaal niets van aan en draag je wat jij mooi vindt, ondanks zijn of haar opmerkingen?GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Sunday discussion - hoe verstandig ga jij om met jouw beauty budget?
 • Sunday question - wat vind jij het mooiste kapsel bij Maxima?
 • Sunday Discussion: Plastische chirurgie - Hoe ver kun je gaan?

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)