Sunday question - zou jij jouw uiterlijk aanpassen voor een (nieuwe) baan?

Vandaag een wat serieuzere vraag in onze "sunday question" rubriek, ik hoop dat jullie dat niet erg vinden? Momenteel is het voor sommige mensen niet zo eenvoudig om een (nieuwe) baan te vinden en dat feit bracht mij op de volgende vraag. Stel je voor, je gaat solliciteren op een interessante baan maar één van de voorwaarden is dat je wijzigingen moet aanbrengen in jouw uiterlijk, zou je dat dan doen?


MAC Ruffian (niet in Nederland te koop)
Wat zou je doen als jouw toekomstige werkgever laat weten dat je jouw knalroze haar moet verven in een meer onopvallende kleur? Of als hij of zij aangeeft dat je echt niet in jouw favoriete jeans en sneakers op de werkvloer mag verschijnen? Misschien moet je wel tatoeages bedekken of piercings verwijderen? Of...mag je die mooie blauwe nagellak echt niet op! Het kan ook de andere kant opgaan natuurlijk, misschien moet je juist wel verplicht make-up op!

de prachtige Kat von D.
Volgens mij is dat in Nederland best een lastige issue, we houden hier natuurlijk erg van onze vrijheden en vinden het volgens mij (maar misschien vergis ik me) best lastig om dit soort zaken te veranderen. Maar ja, tegenwoordig liggen de banen niet voor het oprapen en dat zorgt er misschien toch voor dat we hier anders mee omgaan.

Cindy Sherman for MAC *wink*
Hoe ga je daar mee om? Vind je dat een werkgever dat mag eisen van een werknemer? Heb je zoiets al eens eerder meegemaakt en hoe ben je er toen mee omgegaan?GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Sunday question - wat vind jij het mooiste kapsel bij Maxima?
 • Sunday question - zeg jij er iets van als iemand niet fris ruikt of oogt?
 • Sunday question - wat is jouw ervaring met de verschillende beautyboxen?

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)