Sunday question - wat vind jij mooi aan jezelf?

Vrouwen zijn vaak behoorlijk kritisch als het op hun uiterlijk aankomt. We weten altijd wel iets op te noemen waar we niet tevreden mee zijn, maar zeggen misschien niet vaak genoeg wat we wél mooi vinden aan onszelf! Daar moet dus verandering in komen, doen jullie mee?

Vrouwen kijken per dag gemiddeld dertig keer per dag in de spiegel. Tja, ook ik maak me daar schuldig aan! Zit mijn haar nog wel leuk, zit er niks geks op mijn gezicht? Terwijl je die dertig keer natuurlijk ook kan gebruiken om te kijken wat er allemaal mooi is aan jezelf. Toch lijkt daar een beetje een taboe op te zijn: jezelf mooi vinden wordt al snel verward met arrogantie. 
Maar er is toch helemaal niets mis mee om te kunnen zeggen wat je mooi vindt aan jezelf? Misschien komt het door de Nederlandse nuchterheid en bescheidenheid, maar dat kan in ieder geval stukken beter! Al merk ik zelf ook wel dat ik net als ieder ander ook mijn onzekerheden heb, die dat soms lastig maken. Het kan dus best wat extra aandacht gebruiken. Soms merk ik dat het goed is om mezelf er even toe te dwingen: kom op, je mag er zijn!

Laat ik het goede voorbeeld geven: ik vind mezelf mooi zoals ik ben. Ik ben trots op mijn mond en mijn lange wimpers, mijn rode haren en mijn uitstraling. Ik vind mezelf mooi omdat mijn uiterlijk mijn innerlijk weerspiegelt. Ik geloof ook dat iedere vrouw schoonheid in zich heeft - en dat als je daar zelf in gelooft je dat ook uitstraalt.

Ik weet dat wij hele mooie lezeressen hebben, dus wees niet verlegen en doe mee! Wat vind jij mooi aan jezelf?GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Sunday discussion - hoe verstandig ga jij om met jouw beauty budget?
 • Sunday Discussion: Plastische chirurgie - Hoe ver kun je gaan?
 • Sunday discussion - plastische chirurgie, hoe kun je gaan?

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)