Keep calm and ask your (beauty) question - week 5 2015

Heb je een vraag over make-up, huidverzorging, haarverzorging, nagellak of parfum? Kun je wel een advies gebruiken? Of heb je een vraag die je altijd al aan mij heb willen stellen? Dan kun je dat iedere zondag doen in deze wekelijkse rubriek "Keep calm and ask your (beauty) question". Zet jouw vraag hieronder neer en ik doe mijn best ze te beantwoorden op zondag en maandag (de rest van de week kan ik niet garanderen), stay tuned voor jouw antwoord!

 

Je zult deze rubriek iedere zondag vinden op Beautyscene, iedere week plaats ik weer een nieuw artikel, je kunt jouw vraag dus altijd het beste stellen bij de laatst geplaatste oproep. Ik ben benieuwd naar jullie vragen en hopen dat jullie iets hebben aan mijn antwoorden, kom maar op met die vragen! Ik beantwoord de vragen die vandaag en morgen worden geplaatst, heb je daarna nog een vraag, bewaar deze dan even tot zondag!

 

Lees ook de vragen van de vorige weken nog even terug:

 

 

Om jouw vraag te kunnen stellen moet je een profiel aanmaken (rechtsboven op de pagina) of inloggen met jouw "oude" profiel. Lukt dat niet, dan ligt dat waarschijnlijk niet aan jou, maar aan een technisch foutje. Stuur dan z.s.m. een mail met het emailadres dat je gebruikt en/of de facebooknaam waarom het gaat naar info@beautyscene.nl en het wordt snel opgelost. Sorry voor het ongemak!

 

Ik ben benieuwd naar jullie vragen en beantwoord ze heel graag!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Keep calm and ask your (beauty) question - week 2 2015
 • Keep calm and ask your (beauty) question - week 37 2015
 • Keep calm and ask your (beauty) question - week 13 2015

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)