33 jarige boekblogger :) I love cats & dogs. Dol op boeken en Tony Chocolonely, maar vooral ook op beauty. Gevaarlijk verslingerd aan bijzondere verzorgingsproducten, lipstick en oogschaduw. Vooral een zwak voor Chanel,Glamglow en Narciso Rodrigue! O ja en langzamerhand maak ik mijn beginnetje met MAC producten... :)

ReviewsBinnen 28 dagen een stralende huid!

Door Luna

  • 0

Ik hou van producten met een extraatje... oftewel: iets anders dan de standaard potjes en tubes. Lancome introduceerde -met de mooie Kate Winslet op de affiches- Crescendo... Een peeling die bestaat uit twee stappen, die je vervolgens 28 dagen moet volhouden. Het is een progressieve nachtpeeling en belooft een stralende en gezonde teint. Tuurlijk moest ik dat proberen. Allereerst volg je de eerste 14 dagen elke avond stap 1. Na drie dagen krijg je schilfertjes, maar daar moet je doorheen zitten, dat verdwijnt vanzelf weer. De emulsie is waterig en voelt op je gezicht plakkerig aan. De eerste dagen voelde mijn huid gortdroog als ik eenmaal op bed lag, om het wat te verzachten deed ik wat vochtinbrengende crème op mijn wangen omdat daar het gevoel het ergst was. Ook dit was na een paar dagen weer weg. Dus volhouden loont. Na die 14 dagen ga je verder met stap 2 en dat hou je ook 14 dagen vol voor het slapengaan. De textuur is ook weer waterig, maar nu blauw van kleur. Overigens is de flacon een crime wat betreft het oppompen van stap 2, soms komt er werkelijk niets uit en moet je blijven drukken op de pomp. Voor dat geld verwacht ik gewoon een goed werkende flacon, ik heb -gelukkig- al veel meer klachten hierover gelezen. Dus Lancome: doe er wat aan! Stap 2 voelt minder plakkerig, maar je voelt wél de werking. Alsof er miniscule naaldjes over je gezicht glijden. Zo kan ik het best opschrijven... glijdend voel je scherpe prikjes, wat vervolgens afzwakt als de peeling is ingetrokken. Droog gevoel valt mee. 'S morgens valt het mij op dat mijn poriën -vooral naast mijn neus- aardig verfijnd en schoon eruitzien. Mijn gezicht voelt zacht en straalt. Na de 28 dagen laat ik mijn huid 2 maanden met rust qua peelings. Mijn gezicht is zacht en ik heb minder oneffenheden. Normaal gesproken heb ik puistjes één keer per maand (you know why ;) ), maar dat valt nogal mee sinds ik de peeling gebruikt heb. Alsof ik geen verstopte poriën meer heb. In oktober ga ik voor de tweede sessie.

Lancome Lancome Crescendo Progressive Night Peel
  • Exfoliant
  •    Huidverzorging
  • PLUSPUNTEN
  • Het gebruik ervan is een beleving op zich
  • Het werkt, vooral bij het gebruik van stap 2 zie je resultaat
  • MINPUNTEN
  • Stap 2 krijg je nauwelijks uit de flacon gepompt
  • Duur, want ja, Lancome is high end merk en er zitten twee producten in één flacon.
  • Je huid reageert duidelijk op dit product, bij mij positief, maar ik zou voorzichtig zijn bij een droge en gevoelige huid!