Wendy's 'leed' dat vakantiekoffer inpakken heet!

Ik ben mij zo aan het verheugen op onze zomervakantie! Helaas duurt het nog zeker een maand voordat wij naar het zonnige Ibiza vertrekken. In de tussentijd heb ik inmiddels een box in mijn slaapkamer neergezet waarin ik zo nu en dan wat beautyproducten ‘deponeer’.

Mijn vakantiekoffer laat nog even op zich wachten maar over een maandje mag ik eindelijk richting zon, zee strand, lekker eten en een mooie omgeving. Zoals ik al even vertelde stop ik af en toe een lekker beautyproduct in m’n vakantie-box maar ik moet bekennen dat ik er soms ook wel weer iets uithaal.

Vooropgesteld neem ik ALTIJD te veel mee op vakantie. Niet alleen draag ik de helft van mijn kleding niet maar ook beautyproducten neem ik vaak ongebruikt weer mee richting ons kikkerlandje. En toch leer ik er helemaal niets van!
Stel: Je gaat met 4 personen 11 dagen richting zon. Hoeveel flessen zonnebrand neem je dan mee? Ik start zelf meestal een dag of twee met een hoge factor om die wanneer de week vordert een klein beetje af te bouwen. Mijn wederhelft is al enorm bruin en smeert direct een lagere factor. Mijn kinderen hebben grotendeels factor 50 nodig, en dan heb ik het nog niet eens over haarbescherming, aftersun, sticks voor lippen, oren, neuzen etc. gehad! Op dit moment staat de teller op zo’n 18 flessen..

Wat betreft gezichtsverzorging ben ik toch iets makkelijker. Ik heb allemaal fijne reisformaatjes en dat is behoorlijk ruimtebesparend. Ook neem ik meestal een paar geurminiaturen mee en mini nagellakjes, alhoewel ik daar ook nog niet uit ben! Make-up technisch gezien neem ik mijn standaard producten mee: oogpotlood, primer, een of twee palettes, een waterproof mascara, concealer, poeder, bronzer en wat lipgloss.  

Doucheproducten, shampoo, conditioners.. je zou er bijna een boek over kunnen schrijven. Een ding staat vast; Ik ben blij dat ik nog een maand lang producten kan toevoegen en verwijderen. Enne.. inpakken gaat gebeuren onder het oog van m’n strenge doch rechtvaardige echtgenoot. Teveel beautyproducten? Dan gaan er weer een paar schoenen af… hij moet het tenslotte allemaal richting Airport slepen, anders breken mijn nagels *wink*.

Ik houd jullie op de hoogte!  GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Handige nageltips: Nagelvormen
 • Wendy’s nageltips: Verzorg je nagelriemen
 • Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil - swatches & review

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)