Wist je dit? Zomaar wat weetjes over Wendy....deel 1

Random facts about me....dit onderwerp zie je vaker terug op blogs en zoals jullie hebben gezien doet ook de beautyscene-redactie hieraan mee. Natuurlijk wel een beetje beautygerelateerd en vooral helemaal random, er is geen touw aan vast te knopen. Maar wij beloven jullie dat je er toch weer nieuwsgierig door wordt, een kijkje nemen in iemands leven, beautykast of gedachten is altijd leuk. Deze keer is het de beurt aan Wendy! 

 Geloof het of niet maar toen ik op de middelbare school kwam toen had ieder meisje een ‘spoiler’. Die creëerde je door je pony te touperen in samenwerking met een half busje haarlak. Resultaat? Meiden met glad en lang haar met een de voorkant een soort surfplank die overal bovenuit stak. Hilarisch!
Mijn dochter heet Eden en ik heb de Eden parfum van Cacharel niet in huis! Ben ik een afschuwelijke beauty editor of niet? De geur Eden is trouwens in 1994 gecreëerd door Jean Guichard. De geur is dromerig als een  paradijs vol bloemen die net zoals mijn Dove creatie ook Meiklokjes (Lelietjes van Dalen) bevat. Is dat toevallig of niet?
Over Eden gesproken. Een van de MAC lipsticks die ik met heel mijn hart koester is de Eden Rocks variant. Deze roze frosty lipstick was onderdeel van de Eden Rocks collectie die MAC in 2001 uitbracht. Ik durf hem niet te gebruiken! Hebben jullie trouwens de mooie Eden Rouge mattene lipstick uit de Style Seeker collectie al gezien? Pretty!

Ik heb een hele vreemde fobie waarvan ik mij wel eens afvraag of er meer dames of heren zijn die hier last van hebben. Uit de kast dus! Ik word hysterisch van nat haar! Ik kan niet tegen het gevoel van natte haren op mijn lichaam. Na het wassen van mijn haren doe ik zo snel mogelijk een handdoek om m’n haren en trek kleding aan om het daarna direct te gaan föhnen. Ook natte haren van andere mensen zijn verboden in mijn buurt. Tja..

Vroeger… had ik een vriendinnetje waarmee wij Pepsi en Shirley altijd nadeden. Madonna was trouwens ook favoriet, en de Dolly Dots! We knipten gaten in onze kleding, droegen standaard beenwarmers en fluorshirtjes. Er gingen liters haarlak doorheen en natuurlijk mocht een Madonna stip met zwarte oogpotlood niet ontbreken. Op ieder schoolfeestje stonden we te popelen om onze danspasjes te laten zien.
Als ik bij zou moeten houden hoe vaak mij is gevraagd of onze Valentijn zo is genoemd omdat hij op Valentijnsdag is geboren.. ik kan ze niet op 100 handen tellen. De naam is afkomstig uit de boekverfilming Kleine Blonde dood van Boudewijn Buch (de fascinatie voor deze man hebben Debbie en ik gemeen). De hoofdrolspeler in deze film heet Valentijn. De film is uitgebracht in 1993 en toen wist ik zeker: Als ik een zoon krijg heet hij Valentijn.

We krijgen enorm leuke reacties op de "Wist je dit" rubriek! We gaan er dus ook zeker mee door, iedere twee weken (soms iets sneller) zul je een "wist je dit" kunnen zien en lezen. Wie weet zien jullie de volgende keer Lianne wel voorbij komen!  GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Amy Winehouse R.I.P. live fast, die young - what a waste
 • Van maat 42 naar 38 in drie maanden tijd - zo deed ik het
 • Vandaag een klein feestje want mijn beugel is eruit!!!

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)