Wendy's must haves van september 2012

De afgelopen maand hebben er weer behoorlijk veel nieuwe producten de Beautyscene revue gepasseerd. Veel van deze producten zijn geweldig en daarom is het iedere maand toch weer een ‘klus’ om een aantal items te selecteren die er net even bovenuit steken. Goed nieuws: het is weer gelukt!

Sommige nagellakjes zijn multifunctioneel en dat vind ik zo nu en dan wel eens behoorlijk handig. Make A Spectacle is een lakje uit de China Glaze Wicked Halloween collectie die je als topper over iedere andere nagellak kunt dragen. De nagellak  heeft een transparante basis waarin je holografische glitters kunt vinden in verschillende maten.  Een enkel laagje zorgt al voor een schitterend effect. Doen dus!
Lieve dames, heren, buren, kinderen en vrienden.. wat ben ik blij met het Cell Power Vital Serum van BMR (Medical Beauty Research). Dit serum is de het ideale herfst serum en bevat een hoge concentratie van hyaluronzuur en vitamine A. Het product verbetert de huid op zeer korte termijn, sterker nog: na de eerste keer gebruik weert je zeker dat een paar weken Cell Power Vital Serum gaat zorgen voor een baby-billen-huidje!
Mijn Laser X3 dagcrème van L’Oréal is op! Dat is goed en slecht nieuws want in de praktijk zou dit betekenen dat ik tevreden ben over dit product en aan de andere kant is zicht op een bijna leeg potje niet heel aantrekkelijk. Ik ga niet te veel verklappen over deze bijzonder prettige productlijn, er komt namelijk een volledige publicatie van mijn hand aan maar geloof mij: Potje twee gaat er komen!
De vernieuwde Dove Color Care lijn bevat een Dagelijkse intensieve conditioner (EUR 4.99 - 180 ml tube) met twee kleuren. Dat is bijna alleen al leuk genoeg om dit product in mijn favorietenlijstje van deze maand voorbij te laten komen maar daarnaast bevat het product drie keer zoveel voedingskracht als een reguliere conditioner en kun je hem na een minuutje alweer uitspoelen.  De formule zal het haar diep voeden, revitaliseren en een ‘instant boost’ te geven. Hoe bedoel je win-win situatie?

Kennen jullie de bovenstaande producten al? Ik ben behoorlijk nieuwsgierig? Hebben jullie in het kader van de weersveranderingen veel nieuwe producten ingeslagen of wacht je nog even op een aantal reviews om de juiste keuze te maken? Laat het ons vooral even weten in de comments!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Lianne's beauty-ontdekkingen van september 2012
 • Lianne's vakantie - de beautygeheimen van Texel
 • Lianne's beauty-ontdekkingen van augustus 2012

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)