Verslagje : op bezoek bij Koffietijd

Vanochtend ging de wekker wel heel vroeg, dat was even wennen zo aan het einde van de mei-vakantie! Nu ben ik nooit een langslaper, maar als je niet zo op de wekker hoeft te kijken omdat de kinderen schoolvakantie hebben, stap ik toch iets later dan normaal uit mijn bed. Vanochtend werd ik echter al om half negen verwacht bij de studio van Koffietijd en dat betekende dat ik toch wel om half zeven in de auto moest stappen. Kijk je mee naar een kort fotoverslagje?


Ik was door de redactie van Koffietijd uitgenodigd om iets meer te vertellen over de nieuwe blur producten die we vaker zien, waarbij ze vooral meer wilden weten over de nieuwe Magic Blur creme van L'Oréal Paris. Prima natuurlijk, ik had het product al getest en kon zeker wat meer vertellen. Dat kan ik trouwens altijd, zet mij ergens neer om over beautyproducten te praten en ik kan niet meer stoppen!

Vroeg! Normaal sta ik tussen 7 uur en half acht op, ik ga meestal rond half 1 slapen omdat ik dan pas klaar ben met alles wat ik wil doen. Gisteren natuurlijk wel iets eerder naar bed gegaan, maar inslapen lukt dan niet zo erg....kortom, even doorzetten om 6 uur!

Snel nog even het 10-uurtje voor Sem inpakken en smoothie brouwen, alles lukte binnen de tijd.

Gelukkig was het rustig onderweg, ik hoefde maar 100 kilometer te rijden, normaal lukt dat prima in een uur. Maar met het verkeer weet je het maar nooit, maar vanochtend was er geen file of ander oponthoud. En was er dus tijd voor een Latte Machiato bij Starbucks

Met een (Chanel) zonnebril op kan het er net mee door, gelukkig straks nog een beetje visagie als ik bij de studio aangeland ben!

Ik was veel te vroeg! Gelukkig is dat helemaal geen probleem bij de lieve productie-mensen van Koffietijd, zelfs aan een uitgebreid ontbijt (met Illy koffie !!!) is gedacht.

De uitzending begint om 10:00 uur, het uur daarvoor is bedoeld om te repeteren. Ik stond met Quinty Trustfull aan de hoge tafel, waar we een gesprekje hadden over de blur trend en ik vertelde hoe de Magic Blur werkt. De redactie had een script geschreven, maar dat was puur even om te bepalen hoe lang het item ongeveer zou zijn, ik kon gelukkig gewoon zelf bepalen wat ik zou vertellen.

Het is een drukte van belang in de woonkamer/keuken van de Koffietijd villa. Misschien ken je de villa nog van De Gouden Kooi? 

Daarna nog even in de visagie, waar een lieve dame (wiens naam ik vergeten ben....) mij een beetje meer toonbaar maakte, mijn make-up skills zijn in de ochtend toch minder! Gelukkig had ze veel MAC producten bij zich, maar ik was vooral onder de indruk van de Creme Smooth foundation van Laura Mercier...die wil ik ook!

Nou vooruit, dan kan er best mee door! Je moet voor televisieopnames wel een meer dekkende foundation gebruiken, de lichten zijn behoorlijk fel waardoor vlekjes meer zichtbaar zijn en dat is minder mooi natuurlijk.

Wat een liefje, dit is het hondje van zangeres Hind, die ook te gast was. Lief hondje hoor, ik had hem of haar bijna meegenomen in mijn tas, best een leuk kameraadje voor onze poezen! 

Bijna aan de beurt, dit item werd direct voor dat van mij "geschoten", ik geloof dat ze Snijbonen Carbonara aan het maken waren, echt iets voor Bo als Pasta Carbonara verslaafde!

Een video-still is natuurlijk nooit flateus, ook deze niet maar dan hebben jullie wel even een idee. Je kunt de Koffietijd aflevering van vandaag (gratis) terugkijken via RTL XL, je vindt de aflevering hier, het item met mij zie je ongeveer vanaf 12:00 min.
Het was heel erg gezellig en leuk om te doen, ik heb weleens eerder televisie gedaan, maar dat waren altijd items die opgenomen werden, vandaag was alles live. Toch was ik niet zenuwachtig, maar dat kwam vooral ook doordat Quinty ook gewoon lekker kletste. En ze zei natuurlijk "tot de volgende keer".......dat is altijd leuk toch? Ik hou jullie op de hoogte! GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Out with the old, in with the new - welkom op de nieuwe Beautyscene
 • L'Oréal Revitalift Magic blur - mijn review
 • Behind the beautyscenes - tripje naar Parijs dag 1

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)