Video | ik ging van maat 42 naar maat 38 | #unlockyourpotential

In maart schreef ik een blogpost over hoe ik van maat 42 naar maat 38 was gegaan! Ik had nog steeds beloofd om een video op te nemen over hoe ik ben begonnen met hardlopen en beter eten, maar het kwam er niet van. Tot Estée Lauder mee vroeg mee te werken aan hun Unlock your potential campagne. Die campagne richt zich erop om iedereen aan te zetten om alles uit jezelf te halen wat in je zit. En dat deed ik van een (beetje) luie beautyblogger ging ik in een paar maanden naar een behoorlijke fitte beautyinfluencer! En dat voelt goed! Kijk je mee naar de video?

Kun je de video niet zien, klik dan even hier! Vergeet ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal.

 

Eigenlijk is het helemaal niet zo bijzonder wat ik heb gedaan, ik vertel vast niks nieuws en dat is misschien ook wel de belangrijkste les uit deze video. We weten allemaal wel waarom we zwaarder/dikker worden en hoe we kunnen afvallen/afslanken, maar soms hopen we meer op een wondermiddel of wondermethode. Maar die is er niet! Je kunt het alleen maar zelf doen, voor jezelf en dat voelt echt goed! Nog even kort op een rijtje mijn "geheim":

 • eet eens wat minder, ik merkte dat ik het normaal vond een bepaalde hoeveelheid te eten terwijl ik dat niet persé nodig had. Denk dus aan een hele of halve boterham minder, iets minder opscheppen tijdens het eten en niet twee koekjes maar één. Sla geen maaltijden en/of eetmomenten over, het is juist belangrijker meerdere keren per dag iets te eten, maar kijk wel of de hoeveelheid past bij je.
 • hou eens een paar weken bij hoeveel je precies binnenkrijgt aan calorieën en voedingsstoffen door een app te gaan gebruiken, ik gebruikte de My Fitness pal, maar er zijn er zoveel verschillende te vinden in de app store!
 • start met meer bewegen en doe dat regelmatig, ik ben begonnen met hardlopen en heb dat langzaam, maar zeker opgebouwd. Nu sport ik daarnaast ook twee keer per week in de sportschool, gewoon omdat ik dat leuk vind.
 • koop een activity tracker om bij te houden hoeveel beweging je krijgt en bouw dat langzaam op. Ga niet van de een op andere dag enorm hard je best doen, maar doe het langzaam maar zeker. Meer beweging krijgen kan door te gaan sporten, maar kan ook op een andere manier. Wandel en/of fiets meer, doe meer dingen wandelend en/of staand.
 • wees niet te streng voor jezelf, maar wel vastberaden. Je hoeft je niet schuldig te voelen als het een keer niet lukt om te sporten of omdat je uit eten bent geweest en teveel hebt gegeten. Morgen pak je het gewoon weer op en ga je weer door, steeds een beetje verder en/of meer! 

 

Heb je vragen en/of opmerkingen, zet die dan even neer onder de video op Youtube of stuur me een berichtje op social media. Tags: persoonlijk

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Amy Winehouse R.I.P. live fast, die young - what a waste
 • Van maat 42 naar 38 in drie maanden tijd - zo deed ik het
 • Vandaag een klein feestje want mijn beugel is eruit!!!

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.
MSchipper
4 maanden geleden

Haha, die Jyn ook....echt nog een jonge hond .

Ik vind het heel knap hoe je het gedaan hebt...en je moet het tenslotte ook zelf doen. Het werkt inderdaad motiverend als je ziet en voelt dat het resultaat geeft. Ik ben ook meer aan het bewegen; let er ook op en verder eet ik ook nog alles, maar eet al best gezond. Je kan ook alles eten, zolang het maar met mate is en afwisselend. Leuke video! Keep up the good spirit!

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)