Video | update twee weken na mijn borstvergroting & Liposculptuur

Als jullie mij de afgelopen weken gevolgd hebben op social media, dan hebben jullie het vast wel gezien, ik heb 3 weken geleden een borstvergroting & liposculptuur ondergaan. Dokter Felicia Smits heeft door een borstvergroting mijn borsten behoorlijk verstevigd en de liposculptuur heeft ervoor gezorgd dat mijn buik behoorlijk wat platter is geworden. Ik ga jullie vandaag in een video vertellen hoe ik de ingreep en de eerste twee weken van het herstel heb gevonden....kijk je mee?

Kun je de video niet zien, klik dan even hier. Vergeet ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, dan mis je geen video!

 

Even in het kort: de ingreep is mij enorm meegevallen, ik zag er zeker niet tegenop, maar het is natuurlijk best even spannend. Gelukkig maar dat het meeviel en ik ben nu al heel blij met het resultaat. Ook het herstel gaat heel snel en voorspoedig, de eerste dagen voelde ik me wat beurs, maar ik heb geen bedrust moeten houden en was eigenlijk direct alweer mobiel. Natuurlijk wel met een paar dagen pijnstilling en natuurlijk heb ik het wel rustig aan gedaan! 

Na een week voelde alles alweer een stuk beter en zou ik zeggen dat je kantoorwerk weer moet kunnen doen, al ligt het er wel aan hoe je naar je werkt moet komen. 

Ik heb de eerste controle bij de verpleegkundige al achter de rug en ben in de tweede week ook nog even extra bij Dokter Felicia langs geweest. Dat was op zich niet nodig, maar ze was zo nieuwsgierig! Over een week of vier maak ik nog een video, waarin ik je meer vertel over de ingreep, de gebruikte protheses en natuurlijk het resultaat echt laat zien.

Wil je meer informatie over Dokter Felicia Smits, neem dan een kijkje op haar website: www.feliciasmits.nl

 

Inmiddels zijn we drie weken verder en ben ik alweer een weekje, rustig, aan het sporten. Ik mag nog niet hardlopen of andere sporten doen waarbij ik spring of iets dergelijks, maar cardio doen op de loopband of eliptical gaat prima. Dat gaat de goede kant op! En het resultaat is echt heel mooi! GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Sunday Discussion: Plastische chirurgie - Hoe ver kun je gaan?
 • Sunday discussion - plastische chirurgie, hoe kun je gaan?
 • Video | ik ga voor een borstvergroting & liposculptuur bij Dokter Felicia Smits

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.
Louise
28 dagen geleden

Hé Debbie, je vertelde dat deze operatie een samenwerking is met dokter Felicia. Betekent dit dat deze operatie operatie gesponsord is ? Want je vertelt ook niets over de kosten, terwijl ik denk dat mensen dat ook graag willen weten.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)