Shop 'till we drop in Amsterdam - volg ons de hele dag!

Vandaag zijn wij - Debbie, Wendy en Lianne - op een missie....een shopmissie om precies te zijn. Samen met vijf van onze liefste, trouwste en meest beautyverslaafde bezoekers gaan wij de Amsterdamse beautyshops onveilig maken! We starten onze shopdag in het chique Conservatorium Hotel bij Skins Cosmetics en daarna? Volg ons en je zult het zien!

We gaan jullie niet vertellen waar we allemaal naartoe gaan, maar ik denk eigenlijk dat jullie dit best kunnen raden. Laat ik de wandelroute eens kort beschrijven : Van Baerlestraat - P.C. Hooftstraat - Leidseplein - Leidsestraat - Heiligeweg - Kalverstraat - Dam - Damrak....welke beautyshops kom je daar tegen? Daar ga je ons vandaag zeker vinden!

Volg ons vandaag dus op twitter als je op zoek bent naar shoptips op beautygebied in Amsterdam, we hebben heel leuke dingen gepland vandaag en die hebben niet allemaal met beauty te maken gek genoeg. En als je een groep van 9 dames die lopen op hoge hakken met mooie nagellak? Say hi, want dat zijn wij! (haha...dat van die hoge hakken weet ik niet, maar die nagellak...dat klopt zeker wel).
Morgen hebben we natuurlijk een gezellig verslag voor jullie, maar verwacht niet al teveel foto''s want ons kennende vergeten we die te maken doordat we veel te veel kletsen. Oh ja, op Twitter kun je ons hier vinden : Debbie = @mrsbeautyscene, Wendy = @wenvers en Lianne = @liannesieverink, we zullen de #beautydate gebruiken in al onze tweets. En natuurlijk doen de lezeressen die meegaan dat ook!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Victoria’s Secret opent tweede winkel op Schiphol! (voor iedereen toegankelijk)
 • Bo's top 10 places to shop in London
 • NARS nu ook te koop bij Asos.com

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)