Trots op Wendy! Stem jij ook op haar Dove creatie?

Enkele maanden geleden was Lianne samen met Dove in Parijs om een eigen Purely Pampering douchecreme samen te stellen. Een fantastisch leuk project en wat zijn we trots op haar lekkere creatie op de redactie! Via Facebook kreeg iedereen pas geleden de kans om een eigen Purely Pamering douchecreme te maken die ook echt in de winkels terecht zal komen en weet je wat...onze Wendy heeft meegedaan aan de wedstrijd en zit in de finale! Stem jij op haar?

Wij zijn natuurlijk apetrots, dat kun je je voorstellen, want uit alle inzendingen is Wendy''s creatie van Meiklokjes & Pistache door de jury (met daarin Hélène Delhaas van Margriet, Cynthia Schultz van MissLipgloss.nl en Esther van Spronsen van Dove) als 1 van de 5 kanshebbers genomineerd. Maar waarom heeft Wendy nu juist voor deze combinatie gekozen?

Wendy:
Mijn verhaal is dat ik voor een combinatie heb gekozen van vrouwelijk, elegant en liefelijk (meiklokjes/lelietjes van dalen) omdat dat ingrediënt altijd als basis terugkomt in de geuren die ik gebruik. Daarnaast is de geur van meiklokjes toegankelijk en licht. Pistache is warm, romig en een beetje recalcitrant. Ik zie mezelf als meisje van 6 jaar terug die met haar vader een wedstrijdje doet wie het snelst bovenop de duin aan zee is gerend. De winnaar mocht dan een ijsje kopen, in mijn geval een bolletje pistache ijs.
Nu kan ik daar nog steeds van genieten maar dan zijn de rollen omgekeerd en ben ik de ouder. Een geur voor de zelfverzekerde, vrouwelijke dame die houdt van luxe, natuur, mooie verzorging en pampering.

Afgelopen week heb ik een geweldig interessante workshop van Dove bijgewoond waarin ons werd verteld hoe je een geur samenstelt. En daarna heb ik de door mij bedachte geur ook echt gemaakt, dat was zo leuk om te doen.

Om de sfeer van de geur goed weer te geven hebben we moodboards samengesteld en ook het etiket van de fles hebben we al gemaakt samen met een art director.
Mijn etiket is een mooie combinatie van mintgroen met een grijze ondertoon, natuurlijk mogen de witte meiklokjes, groen blad en pistachenootjes niet ontbreken, het ziet er zo mooi uit! Jammer genoeg mocht ik het niet op de foto zetten, maar jullie gaan het hopelijk volgend jaar zelf zien in de winkel.


Ik ben echt zo enthousiast, ik kan mij nu ook helemaal voorstellen dat Lianne in Parijs ook zo''n fijne tijd heeft gehad, dit is echt een voorrecht om mee te maken.
Natuurlijk zou het helemaal geweldig zijn als mijn Purely Pampering creatie ook echt in de winkels te koop zou zijn, de geur is gewoon te lekker om niet uitgebracht te worden! Maar daar heb ik wel jullie hulp bij nodig!

de 5 finalistes met hun moodboards
VerWENnerij van Dove! Let ook op de kaars hieronder op de foto, Wendy''s dochter heet Eden, wat een toeval!

Natuurlijk gaan wij Wendy helpen! Al is het maar omdat wij natuurlijk zelf ook heel erg benieuwd zijn naar de heerlijke combinatie! Wendy heeft dus stemmen nodig en die kun je haar geven op Facebook. Ga dus snel naar de Dove Purely Pampering Facebook applicatie en stem voor haar.

Je kunt per persoon maar één keer stemmen, nodig dus ook jouw vrienden en vriendinnen uit om op onze Wendy te stemmen, we waarderen het heel erg! En...omkopen mag natuurlijk niet, maar als Wendy de winnares wordt dan beloof ik hierbij dat we een leuke winactie gaan organiseren!!

Stem jij voor Wendy? Dat kun je hier doen! Onze dank is groot!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Zorg jij ook goed voor jouw oksels?
 • Betaalbare luxe - Dove Pistache & Magnolia bodylotion
 • Creëer jouw eigen Dove Purely Pampering Nourishing body wash & win!

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)