Win 1 van de 3 sets RoC Multicorrexion huidverzorging voor de 50+ huid

Het RoC Multicorrexion 50+ assortiment is een zeer interessante lijn voor de rijpere huid die meerdere tekenen van huidveroudering vertoont. De producten bieden namelijk vijf  anti-aging oplossingen in 1 formule. Vandaag vertellen wij jullie niet alleen meer over de lijn maar je kunt ook een van de drie pakketten winnen die wij namens RoC mogen weggeven.

Dankzij zijn meervoudige werking complex richt Multi Correxion™ zich op de meest zichtbare tekenen van huidveroudering. De lijn is niet helemaal nieuw en dus wellicht al bekend onder onze lezers. Echter is de collectie wel vernieuwd en daarin speelt het ingrediënt Hexinol de hoofdrol.

Dit ingrediënt staat aan de basis van een compleet anti-aging systeem dat op den duur zal zorgen dat rimpels en fijne lijntjes vervagen en verlies van stevigheid en elasticiteit wordt aangepakt. Daarnaast zal de formule een doffe teint bestrijden en zorgen voor glans en een minder droge huid.

De volledige RoC Multicorrexion 50+ bevat vijf producten: allereerst een Dag- en nacht crème met SPF 15 (EUR 32,95), Ultraherstellende crème met SPF 15 (EUR 32,95). Verder vind je in het assortiment een Reingingsmilk (EUR 14,95), Oogcrème (EUR 23,95) en tot slot een Serum (EUR 34,95)

Goed nieuws, want wij mogen namens RoC 3 Multicorrexion 50+ pakketten weggeven met een waarde van EUR 90,00. In deze pakketten vind je de volgende producten:

• Ultraherstellende crème met SPF 15 (EUR 32,95)
• Oogcrème (EUR 23,95)
• Dag- en nacht crème met SPF 15 (EUR 32,95)


Vertel ons voor 15 oktober 2012 in een comment waarom jij één van deze RoC Multicorrexion 50+ pakketten moet winnen! Je mag natuurlijk ook meedoen voor jouw moeder of iemand anders waarvan je zeker weet dat zij er heel blij van gaat worden! Vergeet niet na de sluitingsdatum bij dit artikel te kijken of jij de winnaar bent, de meldingen via Facebook zijn niet altijd betrouwbaar!
Wil je liever een mailtje sturen, dan mag dat ook! Stuur deze dan naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Roc.

Meer informatie over de RoC Multicorrexion 50+ lijn vind je natuurlijk op de website van RoCTags: roc

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Zonnebescherming? Niet smeren, maar sprayen!
 • Nieuw : RoC® Repulpant Éclat productlijn
 • RoC® Soleil Protexion + zonbescherming

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)