Fijne herfst-tip - MBR® Cell Power Vital Serum

De slogan van BMR (Medical Beauty Research) luidt: het beautyconcept van MBR® begint daar waar normale huidverzorging ophoudt. Dit Duitse high-tech premiummerk is het resultaat van intensief onderzoek van toonaangevende dermatologen en esthetische artsen. Het resultaat na een maandje testen: Blijheid en heel veel enthousiasme!

De dames en heren achter de Medical Beauty Research schermen stellen de allerhoogste eisen aan ingrediënten en producten met als doel het ontwikkelen van anti-ageing preparaten met de hoogst mogelijke concentratie van werkzame stoffen bij optimale huidverdraagzaamheid - strikt volgens farmaceutische richtlijnen.

Het beautyconcept van MBR® bevat een breed assortiment aan mooie lijnen waaronder CytoLine, Pure Perfection 100 en de BioChange - Skin Care waarover ik jullie vandaag meer wil vertellen. Deze High-tech conceptverzorging zal de huideigen cel functies regenereren en herstellen. MBR BioChange® is geschikt als begeleidende intensieve verzorging voor de voor- en nabehandeling bij esthetische ingrepen maar ook voor dames en heren die op zoek zijn naar verzorgingsproducten die zich bevinden op de grens van geneeskunde.

De afgelopen maand testte ik het Cell Power Vital Serum. Dankzij de hoge concentratie van hyaluronzuur en vitamine A zal de huid op zeer korte termijn te verbeteren en dit is iets dat mijn huid wel kon gebruiken na anderhalve week zon. Natuurlijk heb ik dagelijks meerdere malen mijn gezicht ingesmeerd met een hoge factor maar hoe je het ook wendt of keert, zon blijft een aanslag op de huid.
Het serum is dun, prettig in gebruik, prima te doseren en trekt lekker snel weg in de huid. De formule activeert in hoge mate cel vernieuwing waardoor de oppervlakte structuur van de huid verbetert, oppervlakte lijntjes verminderen en de huid een mooie glow krijgt.

Je gebruikt het serum ‘s morgens en ’s avonds na het reinigen van de huid onder jouw reguliere (of beter nog… MBR verzorging). Wat doet het serum nu precies met mijn huid? Allereerst zorgt het voor een heerlijke vocht-boost. Daarnaast maakt het product mijn huid zo zacht als zijde en voelt heerlijk soepel aan. Het product is overigens vrij van vet (waardoor je snel verder kunt met jouw volgende huidroutine-stap), emulgatoren, kleurstoffen en parfum.
Ik ben ervan overtuigd dat dit het ideale product is om jouw huid na de zomer te voorzien van een behoorlijke oppepper! Door het gebruik van dit Cell Power Vital Serum (30ml - EUR 115,00 / 50 ml - EUR 163,00) ben ik eigenlijk alleen nog maar nieuwsgieriger geworden naar de producten van BMR!

De producten worden in Nederland exclusief verkocht bij Douglas. Je vindt de producten niet alleen in de winkels maar je kunt ze ook online bestellen. Neem even de tijd om je te verdiepen in de mooie en zeer interessante producten van Medical Beauty Research.GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Nieuw in Nederland - Origins, probeer het gratis uit!
 • GoodSkin Labs Exten-10 - in 4 weken tijd 10,4 jaar jonger
 • New fragrances: True Religion Hippie Chic & Drifter

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)