Lezeressen testen L'Oréal Revitalift Filler nachtcreme

Oud worden is een voorrecht, laat dat duidelijk zijn maar natuurlijk heeft het ook zijn nadelen. Rimpeltjes verschijnen, je huid ziet er minder stralend uit en lijkt wat slapper, helemaal niet zo fijn. Zelfs een goede nachtrust kan dat niet verhelpen, je wordt soms zelfs wakker met meer (slaap)rimpels dan de avond ervoor.....help! Tijd voor wat extra hulp, de L'Oréal Paris Revitalift Filler nachtcreme helpt deze rimpels te voorkomen. Lees even mee wat de bevindingen zijn van het Beautyscene testpanel van 6 lezerssen.....

 

L'Oréal Paris Revitalift filler nachtcreme EUR 31,99 (pot 50 ml)

 

Naarmate je ouder wordt (ongeveer vanaf je 40e, maar het varieert per persoon) neemt de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur in je lichaam af en verschijnen er sneller lijntjes en rimpels. Later zul je ook gaan merken dat je volume verliest in de huid, met name bij de wangen en de kaaklijn maar ook onder je ogen waardoor je donkere kringen meer zichtbaar worden. Dat volume kun je in de huid gelukkig wel "bijvullen" met hyaluronzuur om precies te zijn! Dat is een stof die van nature in onze huid voorkomt en afneemt naarmate we ouder worden, het is dus zaak om dit hyaluronzuur in de huid op peil te brengen en te houden. Veel hyaluronzuur in huidverzorgingsproducten is dus een must, des te meer des te beter.

Een andere oplossing is het laten inspuiten van fillers, maar dat is behoorlijk prijzig en natuurlijk wordt niet iedereen blij van injecties in je gezicht, het blijft natuurlijk best een ingreep. L'Oréal heeft zich voor de formule van Revitalift Filler [HA] wel laten inspireren door de cosmetische fillers, iets wat je ook terugziet in de verpakking van het serum.

Revitalift Filler [HA] is een revolutionair volumegevend product op basis van ultrageconcentreerd hyaluronzuur. Zo bevat de formule van Revitalift Filler Serum (HA) 100mg micrometrisch hyaluronzuur [HA], en dat is 10 keer meer geconcentreerd dan andere L’Oréal Paris producten. Deze hoge concentratie van een laag moleculair (micrometrisch) hyaluronzuur is gecombineerd met fibroxyl. Dit is een polysaccharide-extract (suiker) dat voor een mechanische versterking van de fibroblasten zorgt. Het is in staat om de fibroblasten als het ware ‘op te rekken’. Door de kleine afmeting van de hyaluronzuurmoleculen lukt het deze om diep in de huid door te dringen, daar zullen ze de huid van binnenuit opvullen.

ingrediëntenlijst met galanga extract, caffeine, hyaluronzuur, vitamine E, adenosine en acetyl glucosamide (suiker)

De L'Oréal Paris Revitalift filler nachtcreme (ik heb het maar even afgekort) is een opvallend, lichtblauw/paars gekleurde nachtcreme/gel. In tegenstelling tot andere anit-aging nachtcremes (die nogal vet en vol kunnen zijn) heeft het een vrij lichte textuur die enorm comfortabel en toch ook licht aanvoelt. De creme lijkt een laagje op de huid te leggen, maar dan wel compleet transparant en niet kleverig of plakkerig, het voelt licht en prettig.

Natuurlijk heb ik de nachtverzorging ook getest, ik ben absoluut fan van de fijne textuur en na een nachtje slapen ziet mijn huid er lekker gezond uit. Nu heb ik zelf (gelukkig) nog niet zoveel last van rimpeltjes en ook slaaprimpels zie ik niet zo vaak, vandaar dat ik hulp heb gevraagd bij het testen van deze nachtverzorging.

boven L'Oréal Revitalift Filler [HA] serum en onder de nachtverzorging

 

In de test!

Ik heb een aantal lezeressen van Beautyscene gevraagd de L'Oréal Paris Revitalift filler nachtcreme een paar weken te testen en mij daarna te laten weten wat hun ervaringen zijn met dit nieuwe product. Ze kregen van L'Oréal ook het serum en de dagcreme uit de Revitalift Filler [HA] lijn toegestuurd.

 

Ellie - 54 jaar, droge, gevoelige huid

Het product bevalt mij uitstekend, smeert goed uit en trekt direct in de huid, de crème zelf voelt ook stevig aan tijdens het opbrengen, je voelt een soort van elasticiteit in de crème. De verzorgende werking is direct te merken en de huid voelt ook werkelijk steviger aan, maar ook veel zachter. Ik heb het idee dat de kleine rimpeltjes inmiddels wat aan het vervagen zijn, met name boven de bovenlip, hoop dat deze werking de komende weken ook doorzet. Mijn dochter vindt ook dat mijn huid zichtbaar verbeterd is en zeker verstevigd. Ik zal dit product zeker zelf ook gaan kopen alleen al omdat het een goede voedende werking heeft en als er nog rimpeltjes verdwijnen is dat een leuke bijkomstigheid.

 

Patrice - 48 jaar, normale tot droge huid

De nachtverzorging en het serum hebben een zeer lichte textuur, beide kunnen eenvoudig worden aangebracht, verspreiden zich makkelijk, trekken niet (na) en laten geen residu achter. Je hoeft er niet veel van te gebruiken en ze hebben beide een aangename geur. Onmiddellijk na het aanbrengen ziet de huid er voller uit, is minder droog en zijn de fijne lijntjes minder. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. En na 4 weken lijken mijn diepere rimpels echt minder diep. Enige “nadeel” vind ik dat de nachtcrème in een potje zit, geen pompje heeft, ik vind dat namelijk prettiger/hygiënischer. Ik zou ze beide aanraden.

 

Monique - 40 jaar, gecombineerde huid

Ik merk zelf wel veel verschil in de ochtend. De slaaplijntjes zijn echt verminderd. Mijn huid voelt niet straks aan maar gehydrateerd en fris. Heb echt wel het gevoel dat de crème iets voor mijn huid doet. Het volume is minimaal maar misschien dat je de crème daarvoor iets langer moet gebruiken. Ook later op de dag voelt mijn huid iets meer gehydrateerd en minder vet aan. Ik vind de lijntjes op mijn voorhoofd en bij mijn ogen echt een heel stuk minder. Ik vind het een frisse maar voedende crème en ga hem zeker langer gebruiken en zal deze ook aanbevelen aan anderen.

 

Cecilia - 38 jaar, gecombineerde huid die ook vochtarm is

Het is net een nacht masker want het blijft op m'n gezicht en doet er lang over om binnen te trekken en dat is fijn. Mijn huid is goed gehydrateerd en het lijkt dat de beginnende rimpels een beetje verminderen na drie weken testen.

 

Linda - 55 jaar, gevoelige huid, werkt nachtdiensten

De nachtcrème ruikt lekker en smeert goed uit. De crème heeft een beetje de substantie van een serum, trekt goed in de huid en is niet vettig zoals veel nachtcrèmes. Ik heb zelf het idee dat het wel wat heeft gedaan voor mijn huid. Ik zie er minder vermoeid uit. De slaapkreukels in mijn decolleté verdwijnen ‘s ochtends sneller, want ook daar heb ik de creme gesmeerd.

 

Cobie - 48 jaar, dunne huid met sproetjes, al op jonge leeftijd rimpels

De creme voelt prettig aan, het is niet vettig en trekt goed in de huid. Na een paar weken voelt en ziet m’n huid er 's ochtends goed gehydrateerd en frisser uit. Ik heb het idee dat m’n rimpels iets minder diep zijn dus ik blijf het product zeker gebruiken, ik ben tevreden over het resultaat tot nu toe.


Kan je huid nog wel meer volume gebruiken? Dan heeft L'Oréal Paris Revitalift Filler [HA] ook een serum (EUR 31,99 pompflacon 30 ml), dat grappig genoeg, een verpakking heeft die lijkt op een injectienaald waarmee je fillers in de huid spuit. Geen zorgen, dat lijkt alleen maar zo, want het is een normaal serum dat je op de huid aanbrengt direct na het reinigen.

het serum wordt aanbevolen voor de leeftijdscategorie 35-65 jaar, maar eigenlijk kan iedereen dit serum wel gebruiken, het is licht van textuur, trekt snel in en laat een volle, veerkrachtige huid achter.

ingrediëntenlijst L'Oréal Paris Revitalift filler serum EUR 31,99 (pompflacon 30 ml)

 

De deelnemers aan het testpanel waren eigenlijk allemaal heel tevreden, zelfs na een relatief korte testperiode van 4 weken. Vaak zie je dan echt wel wat resultaat, maar des te langer je goede huidverzorging blijft gebruiken, des te beter zal het effect zijn. Mis je volume in je huid, start dan vandaag nog met een (of meer) producten met een extra hoeveelheid hyaluronzuur, want je zult absoluut effect gaan zien na een langere tijd gebruiken. Hyaluronzuur is ook nog eens heel veilig voor de huid omdat het een huideigen ingrediënt is en geeft vrijwel nooit irritaties. 

 

Je koopt de nieuwe L'Oréal Paris Revitalift filler nachtcreme voor EUR 31,99 (pot 50 ml) bij de drogist, parfumerie of Bol.com. Meer informatie over de L'Oreal Paris Revitalift [HA] productlijn vind je hier. Wil je meer hyaluronzuur, probeer dan ook de dagcreme en het serum uit. Ik ben benieuwd hoe jullie ervaringen zijn met dit product of andere producten met veel hyaluronzuur! 

Mis de actie van Bol.com niet, het is nu 2+1 gratis op alle L'Oréal Paris producten, je vindt de nachtcreme hier.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met L'Oréal ParisGERELATEERDE ARTIKELEN

 • Foundation review - L'Oréal Paris Nude Magique Cushion dewy glow foundation
 • L'Oréal Revitalift Magic blur - mijn review
 • L'Oréal Paris Infallible 3D Matte - lippoeders met een mat effect

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)