Hairextensions eruit....maar wat nu?

Morgen is het zover, mijn hairextensions van Beauty by Roos gaan eruit! Het is nu half januari 2015 en ik heb al extensions sinds half juli 2014, een half jaar dus om precies te zijn, inmiddels horen ze helemaal bij me. Toch vind ik het tijd voor iets anders, ook al heb ik er echt enorm veel plezier van gehad, soms moet je gewoon iets anders doen, beetje afwisseling. Morgenochtend ga ik richting Den Haag om in de salon van Roos mijn extensions veilig te laten verwijderen en daarna gaat mijn kapster aan de slag....maar wat moet het gaan worden? Kijk en denk even met mij mee.....

de extensions half juli 2014, na de eerste keer inzetten

 

Hoe mijn haar er morgen precies uitziet nadat de extensions verwijderd zijn, dat weet ik nu nog niet, maar ik weet wel hoe het vorige keer was (zie dit artikel) dat zag er gewoon nog prima uit en dus kan ik even gaan nadenken wat ik precies wil met mijn haren.

De laatste weken heb ik mij vooral een beetje verdiept in de lob, ofwel de lange bob, een haarstijl die ik al eens eerder heb gehad (in 2012) en dat beviel wel, ik wissel altijd wel een beetje af in lengte, model en kleur, al zijn de veranderingen nooit al te drastisch. Nu is dat wel het geval, want van heel lang ga ik nu toch wel naar een stukje korter, maar ik heb er helemaal zin in! Nu heb ik een paar fotootjes gevonden die ik wel mooi vind, misschien willen jullie even met mij meedenken? 

 

Welke lob lijkt jullie het leukste/beste bij mij staan? Qua kleur doe ik morgen niets anders, ik ga volgende week nog een paar dagen naar de zon en pas daarna ga ik, samen met Colinda, eens kijken naar de kleur. Het gaat dus puur even om het model, welke vind jij het mooiste?

Chrissy Teigen - een lob tot net op haar schouders, in warme blondtinten met een scheiding uit het midden en een soort van lok over haar voorhoofd

Kate Mara - een stuk korter met middenscheiding en wat golven

Charlize Theron - een steile lange lob met middenscheding

Gwyneth Paltrow - langer dan een lob volgens mij, met vrij koele tinten en wat lagen

Ik weet even haar naam niet, maar een ombre lob is ook wel leuk!

of voor een meer "choppy" versie gaan die wat ruiger en stoerder oogt?

Ciara - behoorlijk glamourous, door de waves en de kleurencombinatie, de lichte kleuren in haar gezicht vind ik leuk!

Jessica Alba - of ga ik voor een donkere lob?

een klassieke lob met steil haar, nu met een zijscheiding

Kylie Jenner - misschien wel echt donker? Nee, ik denk niet dat dat het gaat worden....

Rose Huntington Whiteley - dit is ook een van mijn favorieten, ik hou van de kleuren die onder donkerder zijn dan bovenop, maar Rosie is natuurlijk ook wel prachtig!

Jerry Hall - meer mijn leeftijd...en dus ook direct wat klassieke met grote slagen in het haar, hoe krijg ik dat nu weer voor elkaar? 

Mrs. Beautyscene ;-) eind 2012

 

Wat moet het gaan worden? Een lob of toch misschien iets heel anders?GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Meer & langer haar in een handomdraai bij Beauty by Roos
 • Hoe ik mijn Hairloxx extensions verzorg en mooi hou!
 • Video - mijn ervaring met hairextensions na zes weken

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.
Susanne Graal
3 jaar geleden

Ik vind t haar van Kylie Jenner t leukst maar zo te lezen gaat dat m niet worden haha, de rest is eigenlijk allemaal een beetje t zelfde. En Jerry Hall meer jouw leeftijd?? Zij is 58 hoor, scheelt bijna een generatie

Brenda
3 jaar geleden

Ben benieuwd naar het resultaat! Sta zelf ook op het punt om de schaar in mijn lange lokken te laten zetten!

SisiLady
3 jaar geleden

Ik vind persoonlijk vanaf een bepaalde leeftijd dat hele lange haar niet meer echt passen. Heb het mijn hele leven vrij lang gehad maar nu bij 45+ voelde ik hup! de schaar er in. Eerst begonnen met de lob en achter korter maar de lange lok was te zwaar vond ik. Nu omgekeerd, voor korter, achter langer (net op schouder) en lagen. Ben er super blij mee. Middenscheiding staat mij niet maar kun jij goed hebben. Zal veel pittiger staan dat stuk eraf, succes!

Marinka
3 jaar geleden

Ik ben heel benieuwd wat je gaat doen en hoe het wordt! Ik vind persoonlijk Rose Huntington Whiteley heel mooi! (zowel als vrouw, als haar haar )

Sjess
3 jaar geleden

Kate Mara en Ashley Greene vind ik echt heel mooi, qua kapsel! De kleur van Rosie Huntington Whiteley zou jou het mooiste staan denk ik

Tara Bijloo
3 jaar geleden

Chrissy Teagan en Ciara, mooie looks. een soort lok vind ik het gezicht zachter maken en de kleurcombinatie bij Ciara vind ik echt heel erg gaaf! ik denk ook dat je dit heel erg goed kan hebben!

Danielle Grey-Sauvé
3 jaar geleden

Foto 3 van Charlize Theron vind ik heel goed bij je passen en doet me herinneren aan de Debbie van enkele jaren geleden 😊 zou je erg goed staan!

Verkoop Kledij Pinklady
3 jaar geleden

Ik vind de foto van ombre heel mooi maar dan zou ik zeker met bruin werken , je haarkleur nu vind ik persoonlijk te bleek voor je!

Cindy
3 jaar geleden

Ik vind een lange bob persoonlijk denk ik net iets leuker/vlotter bij je staan dan de lange extensions. Maar ja, daar kun je nog veel kanten mee op. Ik vind de lengte en coupe van Charlize Theron wel mooi. Misschien ook leuk met een schuine lok. Net even wat anders. Die van Rose Huntington Whiteley is ook leuk, net iets minder strak. Succes en ik ben benieuwd!

Lariesa Lapré
3 jaar geleden

Ahh jammer dat ze er weer uit gaan, ik ben altijd wel een groot fan van lang haar. Ik vind de stijl en kleur van het meisje met de ombre heel erg mooi. Ben benieuwd naar het resultaat!

Suus
3 jaar geleden

Leuk wat je in 2012 had! Ik vind van de plaatjes die van chrissy en charlize het leukst. Kun je ook een bertje wennen asn de lengte en daarna eventueel voor de plaatjes met kortere bob gaan. Misschien iets met een schuine lok/ pony?

Brenda
3 jaar geleden

Dat meisje dat je niet kent is Ashley Greene, vooral bekend van de Twilight films... vind Gwyneth het leukst bij je staan, is ook lekker makkelijk en veelzijdig kapsel!

Ann
3 jaar geleden

Wat leuk en spannend!! Ik denk bij jou sowieso aan wat korter en meer een blunt cut aan de onderkant, zodat het voller wordt, en een coupe dat je of stijl of golvend kan dragen. Als je de kleur buiten beschouwing laat denk ik dus Kylie Jenner, Jessica Alba of de dame na haar. Of een iets kortere versie van Jerry Hall. Ik vind de lob zo leuk als het net iets korter is aan de achterkant.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)