Thijs Willekes maakt een carrière move!!

Hebben jullie het al gezien? Thijs Willekes, de man met het haar, heeft een interessante carrière move gemaakt. Het is afgelopen met zijn werkzaamheden als haarstylist, vrouwen hebben zijn "gouden handjes" gewoon niet meer nodig, ze kunnen het allemaal perfect zelf. Natuurlijk hebben ze nog wel een beetje hulp nodig, maar dat is een stuk voordeliger dan Thijs een paar uurtjes inhuren, kijken jullie zelf even?Beautycoach Thijs Willekes was vereerd toen hij werd gevraagd een rol te spelen in de nieuwe Andrélon-commercial:

“Ik vind de commercials van Andrélon persoonlijk altijd erg geestig en het merk zeer sympathiek en oer-Hollands, dat veel vrouwen aanspreekt. Daarom twijfelde ik geen moment toen ze me vroegen, zelfs niet toen ik hoorde wat voor outfit ik moest dragen!”

Andrélon heeft haar gehele stylingassortiment vernieuwd. De stylingproducten zijn verdeeld in zes productlijnen, op basis van het resultaat dat je wilt creëren, met ieder een aparte kleur. Door de duidelijke namen op de verpakkingen, zoals Perfecte Krul, Fantastische Fixatie en Spectaculaire Slag, zie je nu in één oogopslag met welke producten je jouw look kunt creëren. Op de verpakking staat met een cijfer aangegeven hoe sterk de fixatie is. Ook wordt uitgelegd hoe je jouw gewenste resultaat zelf gemakkelijk bereikt. Kortom: duidelijke producten voor welke look jij maar wilt.

Andrélon voegt ook twee nieuwe producten toe aan het assortiment: de Verrassend Volume Duo Mist en de Verrassend Volume Beach Effect Spray. De producten zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisten en supermarkten vanaf € 3,99.

Wat vinden jullie van deze carrière move van Thijs?GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Andrélon The Pink Collection – review en foto’s
 • Andrelon Droog shampoo Zomer blond - tussen wasbeurten door
 • De nieuwe Andrélon Natuurlijk Puur haarverzorging - review

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)