Adventskalender unboxing 2017 - Rituals The ritual of advent de luxe

Na jaren van schaarste zien we de beautyadventskalenders steeds vaker in de Nederlandse winkels! Ik begrijp dat helemaal, het is ook echt leuk om iedere dag een klein cadeautje te krijgen in aanloop naar kerst, ook al heb de adventskalender zelf gekocht! Maar zijn de adventskalenders ook wel echt de moeite en de prijs waard? Ik ga het onderzoeken en begin met het (deels) uitpakken van The ritual of advent deluxe kalender van Rituals. Kijk je mee? Volgens mij zul je best verrast zijn!

Kun je de video niet zien, klik dan hier! Vergeet ook niet om op mijn YouTube kanaal te abonneren, er komen meer video's aan de komende tijd.

 

Zoals je hebt kunnen zien, klopt de waarde van de kalender niet helemaal met wat Rituals aangeeft. Desondanks is het wel een prachtige kalender en leuk om cadeau te doen aan Rituals fans!

Je kunt de Rituals The art of advents deluxe kalender aanschaffen voor EUR 79,50, o.a. bij De Bijenkorf maar ook in hun winkels en webshop. 

 

Wat vind jij van deze kalender? Deze week volgt de tweede unboxing video, welke denk je dat het zal zijn? GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De leukste adventskalenders van 2017
 • Curated - 25 beauty cadeau's t/m EUR 25,00
 • Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)