Review van de Babyliss Pro styler ST290E

Sinds deze maand ligt er een prachtige, nieuwe Babyliss stijltang in de winkels....nu ja, stijltang? De Babyliss Pro Styler ST290 E is eigenlijk veel meer dan dat, je kunt met deze innovatieve styler nl. 5 haarstijlen creeëren en dat is behoorlijk praktisch! Kijken jullie even mee naar mijn review filmpje?De Babyliss Pro Styler ST290E is een bijzonder aparaat, zeker door de roterende cylinder. Daar zit hem ook direct het geheim! Doordat de cilinder draait worden de haarvezels verzacht en krijg je een prachtige glans. De cilinder is ook bijzonder veilig en hygiënisch in gebruikt, je kunt de cilinder ook verwijderen om deze schoon te maken.


De Pro styler kent 5 functies, maar ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik het geen ideaal apparaat vind om krullen mee te maken, dat vind ik zelf echt te onhandig. Stijlen kun je er wel prima mee en je kunt er jouw haar ook prima mee shapen. Maar dat kun je eigenlijk met iedere stijltang, dus heel speciaal is het misschien ook weer niet.

volume - stijlen - krullen - modelleren - zacht en glans
 
De Sublim''touch platen zorgen voor "gestreken" haar en dat voelt fijn aan, toch vind ik het resultaat niet zo langdurend, de volgende dag is een nieuwe stijlbeurt eigenlijk wel op zijn plaats.De Pro styler is vrij groot en daardoor niet altijd even handig, maar het is een robuust apparaat dat zijn werk op zich prima aan kan. De (advies)prijs van de Babyliss Pro Styler ST290E is EUR 129,99 (en niet EUR 150,00 zoals ik per ongelijk aangaf in het filmpje) en dat is best duur. Gelukkig kunnen jullie binnenkort bij ons een exemplaar winnen!

Wat vinden jullie van deze stijltang? Ben je er nieuwsgierig naar? Ga jij meedoen aan de win-actie? GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Kan jouw haar wel wat volume gebruiken? Win een Babyliss Brush & Style bij ons
 • Vlogje over Braun Satin Hair brush & fijne CHI spullen...
 • Remington Perfect waves - voor beachy hair in 5 minuten

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)