Video - trailer van Lady Gaga's parfum Fame

Dit weekend liep ze "gewoon" in Amsterdam en vandaag vond ik de trailer van het nieuwe Lady Gaga parfum Fame in mijn mailbox! En nu word ik toch wel erg nieuwsgierig naar de wereldwijde lancering die plaats gaat vinden in het Guggenheim museum in New York op 13 september. Wat kunnen we daar verwachten? Veel zwart en blote mannen denk ik zo, kan ik mij beter alvast voorbereiden! Kijk je even mee naar de trailer?

Dit is slechts een voorproefje van de film die Lady Gaga samen met regisseur Steven Klein maakte voor haar parfum. De volledige film van de hand van Steven Klein zal naar verwachting later deze maand via LittleMonsters.com zijn debuut maken. Ik ben erg benieuwd!

Wil je niets van mijn ervaringen missen tijdens de lancering, volg mij dan zeker op Twitter! Word jij ook al nieuwsgierig naar de geur?
Over negen dagen precies is de geur al te koop in Nederland, exclusief bij Parfumerie Douglas. Je maakt zelfs kans op een reisje naar New York zodat jij ook bij het event aanwezig kan zijn! Lees er hier meer over.GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Handige nageltips: Nagelvormen
 • VMA's 2011 - Red Carpet outfits & looks
 • Spectaculair nieuw parfum - Lady Gaga Fame

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Video - hoe ik mijn haar style met de ghd platinum

 • vdo

  Video - mijn Holiday Gift Guide van Skins Cosmetics

 • vdo

  Video - kerstmake-up met The Body Shop