Video - mijn Holiday Gift Guide van Skins Cosmetics

Jullie weten dat ik graag winkel bij de winkels van Skins, zowel hun online shop als in één van hun winkels, ik vind er echt altijd wel iets lekkers, moois of leuks! Nu de kerstdagen dichterbij komen leek het mij leuk om een Holiday Gift Guide op te nemen met daarin alleen producten die verkocht worden bij Skins Cosmetics. Misschien handig als je een mooi, bijzonder cadeau zoekt voor je man, vrouw, vriend, vriendin, broer, zus, collega of iemand anders die je iets leuks wilt geven! Kijk gezellig even mee, ik beloof je dat het de moeite waard is!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier en vergeet ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, dat is helemaal gratis!

 

Ik heb de prijzen van de producten allemaal in de video genoemd, ik zal later nog een lijstje met producten toevoegen, misschien handig als je ze zoekt in de webshop van Skins. Natuurlijk kun je de producten ook vinden in de verschillende winkels van Skins die je vindt in Amsterdam, Den Haag, Breda, Oisterwijk, Rotterdam, Laren, Oosterbeek, Groningen en Groningen. 

 

Heb ik je misschien nog op een ideetje gebracht? Wil je nog reviews zien van producten die ik liet zien in de video? De make-up van Laura Mercier komt zeker nog voorbij binnenkort!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De leukste beauty adventskalenders van 2015
 • Chanel Rouge Noir Absolument collectie - review, swatches & look
 • MAC Magic of the night (kerst) collectie - NL release 7 november 2015

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)