Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

Tussen de producten die ik de afgelopen weken heb gekocht of gekregen heb om te testen, vond ik weer een aantal hele fijne. Die producten komen met stip terecht tussen mijn favorieten! Vandaag deel ik weer een aantal toppers met jullie, sommige helemaal niet zo nieuw, andere weer wel. Ze hebben we één ding gemeen, ik vind ze te gek! Kijk je mee naar de video?

Kun je de video niet zien, klik dan hier. Vergeet ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, je ziet dat er steeds meer video's verschijnen. Abonneren doe je hier en is helemaal gratis!

 

Wil je een lijstje van mijn favoriete producten zien? Ga dan even naar de beschrijving van de video, daar staat alles nog even onder elkaar.

De grootste aanraders zijn zeker de dagcreme van Estée Lauder en natuurlijk de highlighter als je die nog kunt vinden! Ik zag dat deze bij Net-a-porter nog te bestellen is, voor een lagere prijs dan in Nederland. Dat compenseert de verzendkosten dan mooi weer, haha!

 

Heb ik je nog een beetje kunnen inspireren met mijn beauty favorieten? Laat zeker even weten welke producten jij heel fijn vindt, ik hou ervan om door jullie geïnspireerd te worden.GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 basic make-up producten die je in huis moet hebben
 • Debbie's favorieten - 10 fijne foundations
 • Mijn 5 favoriete MAC lipsticks

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)