Blue illusion de Chanel met Sky line nagellak - Chanel boutique only

Net terug uit het vliegtuig kreeg ik vandaag het persbericht binnen van de Blue illusion collectie van Chanel. Een mini-collectie  geïnspireerd op de prachtige kleuren van de lucht, die alleen te koop zal zijn in de Chanel mode boutiques. Erg jammer, want de Sky Line nagellak is toch wel een musthave! Lichtblauw als de lucht boven de wolken, die je alleen kunt zien als je onderweg bent in een vliegtuig of als de zon eindelijk een keer schijnt in Nederland. Kijk je even mee?

De kleuren uit deze collectie werden voor het eerst getoond tijdens de Chanel Haute Couture show van dit voorjaar, toen Karl Lagerfeld zijn modellen liet lopen door het gangpad van een vliegtuig. Een geweldig idee, hopelijk nemen de ontwerpers van vliegtuigen ook een voorbeeld aan de fijne ruime stoelopstelling *wink*. 

Illusion d''ombre EUR 25,00 (limited edition)

Appartion
Destination

Le crayon yeux EUR 20,50 (limited edition)

577 Bleu Aérien
Le vernis EUR 28,50 (limited edition)

Sky line

Het is misschien gek, maar bij het zien van deze collectie denk ik toch wel direct aan de stewardessen van de KLM! Sky line is een fascinerende kleur nagellak, ik ben erg benieuwd naar de kleur. Binnenkort laten we jullie natuurlijk swatches zien.

De Blue Illusion de Chanel collectie zal vanaf deze maand exclusief te koop zijn bij de Chanel mode boutiques, in Nederland hebben we er daar één van in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. De collectie is een limited edition en ik verwacht dat de producten snel uitverkocht zullen zijn, niet aarzelen dus als je Sky Line mooi vindt!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Wat doet een gezichtsserum eigenlijk?
 • Chanel Perfection Lumière long lasting foundation
 • Les Jeans de Chanel, vanaf 1 maart 2012 bij de Bijenkorf (avant premiere in Amsterdam)

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)