Wendy's Beautiful Skin Challenge by Boots

Ik ga graag een uitdaging aan en heb daarom direct volmondig: Ja! geroepen toen De dames en heren achter de Boots No7 schermen mij vroegen of ik mee wilde doen met de Beautiful Skin Challenge. Een stralende huid in slechts 14 dagen klinkt niet alleen mij maar waarschijnlijk iedere vrouw als muziek in de oren.

De Beautiful Skin lijn bevat in totaal drie verschillende lijnen: Normale/vette huid (groen), Normale /droge huid (roze) en een lijn voor de Droge/zeer droge huid (paars). Deze producten kun je naar behoefte aanvullen met items uit de Daisly Essentials (blauwe) lijn. Op deze manier is er voor ieder huidtype een pakket samen te stellen.

 Het systeem bestaat uit een twee stappenplan waarvan de eerste stap (uiteraard) reinigen is. De tweede stap in het systeem is voeden met een van de dag- en nachtcrèmes uit het assortiment. Deze zijn allemaal uitgerust met 5 sterren UVA bescherming en hebben zonbeschermingsfactor SPF 15. De nachtcrèmes zorgen voor optimale hydratatie terwijl je slaapt.

Mijn normaal tot droge inmiddels 37 jarige huid kan zo nu en dan wel een vocht boost gebruiken, ik betrap zo nu en dan wel eens een mini rimpeltje rondom mijn ogen en ik heb last van hyper pigmentatie. Tien dagen zon, zee en strand op Ibiza hebben dit een tikje verergerd, gelukkig blijven mijn vriendinnen ze liefkozend sproetjes noemen!

Vanzelfsprekend heb ik gekozen om de producten uit de roze lijn (Normaal/droge huid) te gaan testen bestaande uit de Cleansing lotion en Melting Gel Cleanser (ik moet nog even bekijken welke van de twee mijn voorkeur wegdraagt) en ook de Dag- en nachtcrème staan op mijn make-up tafel. Daarnaast ga ik ook de Radiance Exfoliator gebruiken. Omdat mijn ogen echt verzorging nodig hebben heb ik mijn selectie aangevuld met de Protect & Prefect oogcrème.

De Roze lijn bevat een multi vitaminen en een mineralen mengsel en daarnaast ook rozenbottelolie voor hydratatie en een zachte huid. Kortom: Ik ben enorm benieuwd wat deze producten gaan doen met mijn huid! Ik houd jullie op de hoogte via de Facebook pagina van Boots Nederland. Wil jij meer weten over de Beautiful Skin Challenge? Neem dan even een kijkje op de pagina van Boots Nederland. Hier verkopen ze onder andere handige strarterkits (EUR 4,95) waarmee je op een betaalbare manier kennis kunt maken met de drie verschillende beautiful Skin lijnen.

 
 Tags: boots

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Bring it on Sunshine! Fijne zonproducten deel 2
 • Scrubs: Deel 2 suiker- en bijzondere scrubs
 • Betaalbare top huidverzorging van Indeed lab bij Boots

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)