Snapshot - Lip Smacker met Cola, Fanta of Sprite smaak!

Lip Smackers zijn verkrijgbaar in meer dan honderd verschillende soorten en smaken. De leuke lippenbalsems zijn van oorsprong (1927) onderdeel van de Bonne Bell Company. ‘Vroeger’ waren vooral smaken zoals aardbei of grape behoorlijk populair, tegenwoordig doen frisdranksmaakjes het erg goed!

Nieuw bij Kruidvat en ICI Paris XL zijn de zogenaamde dop-verpakkingen. Wanneer je deze exemplaren bij jou op tafel legt komt er vast iemand waarschuwen dat je echt de dop even op jouw fles Coca Cola, Fanta of Sprite moet draaien!

De Fanta en Coca Cola variant hebben beiden een kleurtje maar ik moet bekennen dat je die in de praktijk nauwelijks terug ziet op de lippen. De smaak daarentegen is levensecht! Ideaal voor dames en heren die geen seconde zonder hun favoriete drankje kunnen.
Je kunt de balsems het beste zien als een verzorgende lippenbalsem met een vleugje glans, ideaal wat mij betreft. Ook voor de heren onder ons! Een leuk cadeautje waar ook kinderen behoorlijk blij van worden. Sterker nog. De kaboutertjes hier in huis zijn alweer langs geweest en hebben de schattige Lip Smacker balsems (EUR 2,99 per stuk) alweer uitstekend verstopt!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 50 % korting op alle make-up bij het Kruidvat
 • Goed nieuws - het Britse make-up merk MUA komt naar Nederland!
 • Budget-tip voor een onzuivere huid - Kruidvat Young Pure Gezichtsverzorging

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)