Bobbi Brown Caviar & Oyster collection NL half november 2012

Zijn jullie nieuwsgierig wat Bobbi Brown voor ons in petto heeft de komende feestdagen? Best mooie dingen, moet ik eerlijk zeggen! De Caviar & Oyster collectie combineert donkere oogschaduws met glanzende lippen, maar als je liever glanzende oogschaduws hebt en donkere nagels, dan kan dat ook. En zie ik daar nu een nagellak met de naam Black Pearl? Foei, Bobbi Brown...daar had je toch echt een andere naam voor moeten bedenken!


Het bovenstaande model vind ik persoonlijk niet echt mooi opgemaakt, haar ogen zijn veel te streng en donker omlijnd, een meer softe look had haar vast beter gestaan. Maar ja, wie ben ik eigenlijk om dat te zeggen, als Bobbi Brown het heeft bedacht dan moet het wel goed zijn, ik ben niet voor niets fan!

Caviar & Oyster palette EUR 72,00
Palette met 8 oogschaduws (White, sandy pearl, pink opal, grey sky, plum steel, rich caviar, heather grey en pearl oyster) en een highlighter (Ballet sparkle)

Shimmer nail polish Black pearl 18,00 & Dual-ended mascara EUR 25,00

Lip gloss Pink Oyster & Black Pearl, Brightening lip gloss Moonlight & pearl en High Shimmer Lip Gloss Oyster EUR 23,50

De Bobbi Brown Caviar & Oyster collectie zal vanaf half november 2012 te koop zijn bij de verschillende Bobbi Brown counters. Wisten jullie dat er al meer dan 10 Bobbi Brown counters zijn in Nederland? In België komen er ook steeds meer, o.a. ook bij een van onze favoriete shops Parfuma. En dan is er nog meer goed nieuws, de online shop van De Bijenkorf verkoopt sinds vandaag ook Bobbi Brown en daar ben ik erg blij mee!

Neem dus zeker een kijkje in de Bobbi Brown shop van De Bijenkorf en hopelijk kunnen we de Caviar & Oyster collectie daar in november ook in terugvinden!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Zonnebescherming? Niet smeren, maar sprayen!
 • Holy grail? Ik heb er wel een paar....
 • Mascara in de test - Yves Saint Laurent, Bobbi Brown, Laura Mercier en Guerlain

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)