MAC Making pretty collectie USA december 2012/NL februari 2013

Tijdens een meeting met de PR dame van MAC kwam ik in het befaamde MAC collecties boek een foto tegen van een collectie waar ik heel enthousiast van werd. Toen ik de foto ervan deelde op Instagram waren jullie al net zo enthousiast, maar welke collectie was het eigenlijk? Nu weet ik het, het is de MAC Making Pretty collectie, kijk je mee?
Modern makeup darlings are dressed up in richly textured faux shagreen in a pale dusty pink, detailed with a rose-gold signature bow. Features: Lipstick, Sheer Mystery Powder, Iridescent Powder/Loose. And, for professional results, the Making Pretty Brush Set /Face & Eye with exclusive versions of 136 Face Powder Brush for sculpting, blending, highlighting and 282 All Over Eye Shader Brush for building and blending intense colour on eye lids.

MAC heeft in het verleden ieder jaar een extra luxe collectie uitgebracht waarbij de uitstraling van de producten belangrijker is dan de inhoud. Kennen jullie de MAC & Marcel Wanders of de Baroque Boudoir collecties nog? Beide luxere collecties dan gebruikelijk, waarbij ook de prijzen een stuk hoger liggen dan normaal bij MAC. Laten we eerst even de producten op een rijtje zetten (nog met de Amerikaanse prijzen, de Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend.

Making Pretty Lipstick EUR 27,50 (Limited Edition)

 • 3N - Milky pastel pink (Lustre)
 • Runaway Red - Rich red-blue (Satin) 


Making Pretty Sheer Mystery Powder EUR 59,00 (Limited Edition)
 • Light Medium - Pale ivory
 • Medium Plus - Tan beige
 • Dark Secret - Deep caramel Making Pretty Iridescent Powder/Loose EUR 59,00 (Limited Edition)
 • Silver Dusk - Pinky beige with silver shimmer 

Making Pretty Brush Set/Face & Eye EUR 79,00 (Limited Edition)
 • 282 All Over Eye Shader
 • 136 Face Powder Brush


Prachtig! Deze producten moeten het echt van hun  uiterlijk hebben, al moet ik zeggen dat ik wel erg blij ben met de lipstick 3N, één van de mooiste nude lipsticks die MAC ooit heeft uitgebracht (in de N/Naked collectie uit 2008). Silver dusk is ook geen onbekende, dit fijne poeder is prachtig als highlight op het jukbeen, de rosé gouden verpakking maakt het echt een musthave (al kun je het poeder nu ook in een "normale" verpakking kopen voor EUR 24,00). De kwastenset heb ik niet nodig, maar als ik die zo zie, weet ik niet zo goed of ik ze zou kunnen weerstaan?

Nu de grote vraag, komt deze collectie naar Nederland? In elk geval niet meer dit jaar, zover ik nu weet. Volgens de internationale websites zal deze collecties in december 2012 te koop zijn in de USA en pas in februari 2013 in andere landen (waaronder dan hopelijk Nederland). Ik heb nog geen officiële bevestiging gekregen van MAC, maar ik denk wel dat de collectie in februari 2013 bij ons zal worden verkocht. Duimen jullie mee?

Zijn jullie al een beetje enthousiast? De prijzen liggen misschien wel een tikje hoger dan normaal, maar zeg nu zelf, zo''n poederdoosje is toch te schattig? En weten jullie dat je er ook een refill bij krijgt voor deze prijs? GERELATEERDE ARTIKELEN

 • MAC Glamour Daze Holiday collectie - NL release 3 november 2012
 • MAC Fabulousness collectie NL release 3 november 2012
 • MAC Guilty Passions collectie NL release 30 november 2012

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)