L'Oréal Paris X Balmain Paris matte lipsticks in geweldige verpakkingen - musthaves

Hou je van opvallende, sexy, edgy, glamourous mode, dan moet je wel van Balmain Paris gehoord hebben? Creative director Olivier Rousteing heeft zijn visie op vrouwen nu ook vertaald in een capsule collectie van 12 matte lipsticks, in samenwerking met L'Oréal Paris! De collectie is heel divers en werd geïnspireerd door 12 behoorlijk stoere vrouwen en laat een fantastische diversiteit zien. Voor iedere huidskleur is er wel een zeer passende lipstick te vinden uit de 3 groepen: Rock, Couture en Glamazone! En de verpakkingen zijn helemaal om te smullen, jammer dat wij in Nederland "maar" 6 kleuren krijgen (volgens het persbericht, ik lees dat Bol.com zegt dat er toch 12 komen??)

“No matter your origin, no matter your tribe. Come together, be seen, be heard. United, we are invincible. Because we are all worth it.”

Op de foto hierboven zie je alle 12 Balmain vrouwen met Olivier Rousteing, de namen van de kleuren staan hieronder. Als er een * achter staat, is de kleur helaas niet in Nederland te koop!

 

GLAMAZONE TRIBE (GREEN)

905 BALMAIN INSTINCT: YSAUNNY BRITO

647 URBAN SAFARI: ALEXINA GRAHAM

648 GLAMAZONE: LUMA GROTHE*

469 FEVER: MARIA BORGES*

 

COUTURE TRIBE (BLACK)

356 CONFIDENCE: DOUTZEN KROES*

355 DOMINATION: LARA STONE

468 LIBERATION: CINDY BRUNA*

246 CONFESSION: MING XI

 

ROCK TRIBE (BLUE)

467 FREEDOM: SOO JOO PARK

650 POWER: VALENTINA SAMPAIO*

902 LEGEND: NEELAM GILL

901 REBELLION: GRACE BOL*

 

Urban Safari & Balmain Instinct

 

Domination & Confession

 

Legend & Freedom

De verpakkingen zien er op de foto heel stoer uit, ze hebben inderdaad een typische, tikje over the top, uitstraling van Balmain designs. Hou je wel van een beetje glamour en durf jij de opvallende kleuren te dragen, dan mag je ze eigenlijk niet missen. Ik hoop dat de verpakkingen in het echt net zo mooi zijn. Wel jammer dat we nu juist de kleur van Doutzen, Confidence, niet in Nederland kunnen kopen!

 

De lipsticks hebben een matte finish, die jullie ook kennen van de "normale" Color Riche lipsticks van L'Oréal Paris. De lipsticks van deze collectie zijn tijdelijk te koop en is vanaf 30 augustus 2017 te pre-orderen op Bol.com. Zij leveren de lipsticks vanaf 8 september 2017 uit, in de winkels van Kruidvat en Etos zijn deze lipsticks vanaf 25 september te koop voor EUR 15,99 per stuk.

Edit nieuwe verkrijgbaarheidsdata: 

"De collectie is helaas NIET per 8 oktober direct leverbaar. De collectie is wel vanaf heden te pre-orderen via bol.com.

Door onvoorziene omstandigenheden is de volledige collectie is naar verwachting per 21 september in een beperkte oplage beschikbaar & leverbaar bij Bol.com.

Per 23 oktober zijn de 6 kleuren (aangegeven in het persdossier met *) verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat, tevens in gelimiteerde oplage."

Welke kleur zou jij wel willen hebben?GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Chanel Travel diary fall/winter 2017 makeup collectie
 • Estée Lauder X Victoria Beckham 2.0 fall/winter makeup collection
 • MAC Girls palettes collectie NL release oktober 2017

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)