NARS Man Ray holiday 2017 collectie

Voor het eerst in mijn beautyblogcarriere plaats ik een artikel over de nieuwe make-up collectie van een van mijn favorieten merken en is deze gewoon in Nederland te koop. A dream come true...NARS is eindelijk in Nederland te koop en dus ook de bijzondere NARS Man Ray holiday/feestdagen collectie. In die collectie vind je ook de Overexposed Glow highlighter die je op social media misschien al vaak hebt gezien...die ligt hier dus ook in de winkels binnenkort. Kijk snel even mee....

Man Ray was een Amerikaans visueel artiest en vooral bekend door zijn fotografie, zijn modefoto's en portretten werden wereldwijd geroemd in zijn tijd (hij overleed in 1976). NARS heeft zich voor de collectie o.a. laten inspireren door zijn werken Les Larmes (glass tranen) en Observatory time: the lovers, iets wat je terugziet in de producten en verpakkingen van deze bijzondere make-up collectie. Kun je je voorstellen dat deze foto's gemaakt zijn in de jaren 30 van de vorige eeuw? Ze zijn duidelijk tijdloos bijzonder!

De collectie bestaat uit een aantal palettes, losse producten en setjes, die natuurlijk heel geschikt zijn als cadeau de komende feestdagen.

The Veil Cheek Palette EUR 45,00 (Laguna bronzer, Lovesick blush & Surreal highlighter)

Glass Tears Eyeshadow Palette EUR 39,00

Overexposed Glow Highlighter Double Take EUR 39,00

NARS love Triangle Impassioned & Anna EUR 22,00 (ook in Orgasm, Dolce Vita & Deep Throat - klein formaat)

Blush Intensely EUR 32,00

Blush Fetishized EUR 32,00

Duo Eyeshadow Debauched EUR 34,00

Duo Eyeshadow Montparnasse EUR 34,00

Velvet Eyeliner Nagoya EUR 24,00 - Santiago is de andere kleur die beschikbaar is

 

Photogloss Lip Lacquer Muse, Zambeze & Kiki EUR 26,00 (Off limits is de andere kleur die beschikbaar is)

 

De NARS Man Ray collectie is vanaf 1 november 2017 te koop in Nederland, in de Europese online shop van NARS is deze al even beschikbaar. NARS is in Nederland exclusief te koop bij De Bijenkorf, in hun online shop en bij de NARS counters in Amsterdam en Utrecht. Hou er rekening mee dat de collectie een limited edition is!

Half november 2017 opent er ook een NARS counter in De Bijenkorf in Rotterdam (wijzigingen voorbehouden) en hopelijk volgen er nog meer!

 

Natuurlijk kon ik niet tot 1 november wachten en kocht ik mijn lievelingsitems uit deze collectie al in de online shop. Ik ben verliefd op de highlighter en kon het blush & eyeshadow palette niet weerstaan. Willen jullie swatches zien?GERELATEERDE ARTIKELEN

 • NARS Virtual Domination cheek palette - review en swatches
 • Video - liefde voor NARS make-up
 • NARS Summer 2011 make-up collectie

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)