Revlon Colorburst lip butter - swatches van alle kleuren!

De Revlon Colourburst lip butters waren al een enorm succes in de U.S.A. en U.K., zo''n groot succes dat er zelfs wachtlijsten waren. Dat is voor ons "nuchtere" Nederlandse beautyfans misschien moeilijk voor re stellen, maar het geeft wel aan hoe goed de Colourburst lip butters zijn. We hebben ze voor je getest en natuurlijk hebben we foto''s & swatches van alle kleuren.

De Revlon Colorburst lip butters worden door Revlon omschreven als verzorgende lipbalms die de lippen ook een kleurtje geven, maar dat is een understatement! Want een kleurtje....dat is niet helemaal waar, zeg maar gerust een KLEUR! De lip butters zijn inderdaad heerlijk hydraterend en verzorgend, mede door combinatie van mango- en sheaboter met kokosolie. Maar ze geven vooral heel veel, mooie kleur af en dat is best verrassend. Kijk vooral eerst even naar de foto''s, die zeggen toch meer dan woorden?

v.l.n.r. 001 Pink truffle, 010 Raspberry pie, 025 Peach parfait & 035 Candy apple


rij 1 : 001 Pink truffle & 010 Raspberry pie
rij 2 : 025 Peach parfait & 035 Candy apple
v.l.n.r. 045 Cotton Candy, 075 Lollipop, 095 Crème Brulee & 096 Macaroon


rij 1 : 045 Cotton Candy & 075 Lollipop
rij 2 : 095 Crème Brulee & 096 Macaroon
Mooi toch? Natuurlijk zijn de lichtste kleuren zoals Crème Brulee en Peach Parfait niet erg opvallend, maar kijk eens naar Raspberry Pie, Candy Apple en Lollipop! Dat zijn toch wel echte knalkleuren te noemen.
Elk van de kleuren brengt makkelijk aan, de kleuren laten zich goed verdelen als hebben de meer gepigmenteerde kleuren ietwat neiging om te "blijven hangen" op de huid. Maar dat smeert daarna toch weer makkelijk uit.

De Revlon Colorburst Lip Butters hebben een lichte, zoet-bloemige geur die totaal niet overheersend is, je ruikt wel iets, maar het is minimaal. Tijdens het testen van de Candy apple vandaag, voelen mijn lippen prima verzorgd en gehydrateerd aan. Geen droog of plakkerig gevoel, al voel je wel dat er iets op de lippen zit natuurlijk. Maar ik hou ervan, het zijn zeker "mijn soort" lipsticks, want dat doet ze toch meer recht vind ik. Bij het woord lip butter denk ik toch meer aan een Labello-achtig product en dat zijn het beslist niet, het zijn echte aanraders!

Je vindt de Revlon Colorburst Lip Butters sinds vorige maand in de winkels voor EUR 10,50. Revlon wordt verkocht bij verschillende zelfstandige parfumerieën en drogisterijen en ook bij Wehkamp.nl, daar vind je een behoorlijk groot Revlon assortiment.GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Nagellak met een geurtje? Revlon introduceert ze!
 • Win een van de Revlon Scented Nail enamels
 • Revlon introduceert Colorburst lipgloss

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)