Binnenkort verkrijgbaar - China Glaze Appliques Stickers

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen in het artikel over de Miss Sporty Fabulous Nail Patches zijn nagelstickers hot. Vorige maand werden ook de Sylvie Nails uitgebracht en zijn een hit. China Glaze (en OPI) konden niet achterblijven en hebben inmiddels ook nagelstickers geïntroduceerd. Vandaag laat ik jullie de China Glaze Appliques  patroontjes alvast even zien.
De China Glaze Appliques Stickers zijn verkrijgbaar in twaalf verschillende patroontjes. Deze patroontjes variëren van een grafisch design tot een luipaardprintje en van citrus- tot slangenprint. Een verpakking bevat in totaal 16 stickertjes in verschillende formaten en zijn voor eenmalig gebruik.

Ik ben natuurlijk weer enorm nieuwsgierig naar de kwaliteit van deze stickertjes. Zijn deze makkelijk aan te brengen, blijven ze goed zitten? Enfin: Natuurlijk ga ik dit voor jullie testen! Ik kan al wel vast verklappen dat de nagelstickers in september bij Nailpolishfashion verkrijgbaar zullen zijn voor EUR 7,95 per set.  GERELATEERDE ARTIKELEN

 • NOTD: Lorelei’s Tiara - China Glaze Eye Candy
 • Swatches - China Glaze Wicked (Halloween) collectie!
 • China Glaze Pink Ribbon collectie - United In Purpose

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)