Snapshot - Chanel Sky line nagellak (Blue Illusion collectie)

Gisteren lieten wij jullie de informatie zien van de mooie, maar exclusieve Blue Illusion de Chanel collectie. Natuurlijk konden wij, en een flink aantal van onze lezers, bijna niet wachten tot wij de producten te koop zouden zijn in de Chanel boutique. Via Twitter vernamen we al snel dat alle producten al te koop zijn, dat wordt snel zijn! Waarom? Omdat de lichtblauwe nagellak Sky Line echt een musthave is, kijken jullie snel mee?

De nagellak wordt vandaag zowel door Wendy als Debbie gedragen, we delen hem graag met jullie, wat een superkleur! De lak is naast prachtig, ook nog eens heel prettig om te lakken. Zelfs in één laagje is de kleur al dekkend en dat gebeurt niet vaak met Chanel lakjes in zo''n lichte tint.

Wil je Chanel Sky Line echt niet mislopen? Dan zou je heel snel richting Amsterdam moeten gaan, maar ik begreep dat je de lakjes ook kunt reserveren en later ophalen. We kunnen je echter niet garanderen dat dat zo is, daarvoor moet je zelf even telefonisch contact opnemen met de Chanel boutique aan de P.C. Hooftstraat. Dit is het enige verkooppunt in Nederland voor de Blue Illusion de Chanel collectie! De Chanel Sky Line nagellak kost EUR 28,50 EUR 25,00 (dat is de prijs die ik er gisteren voor betaalde in de boutique).

Chanel boutique
P.C. Hooftstraat 66-68
1071 CA  Amsterdam
tel. 020 305 37 77GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Les Jeans de Chanel, vanaf 1 maart 2012 bij de Bijenkorf (avant premiere in Amsterdam)
 • Chanel Bombay Express - exclusief in de Chanel boutique
 • Les essentiels de Chanel - herfst make-up collectie 2012

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)