Cute! Bourjois mini nagellakjes

Mini nagellakjes zijn behoorlijk handig. Niet alleen omdat je er (meestal) vanwege de lagere prijs lekker veel van kunt kopen maar ik vind het persoonlijk een uitkomst voor de vakantiekoffer. Bourjois introduceert mini nagellakcollecties in verschillende thema’s. Nieuwsgierig?

De afgelopen weken hebben wij veel vragen ontvangen over de snoepige Bourjois mini nagellakjes. Veel lezeressen hebben ze voorbij zien komen op internet maar konden ze in de winkels nog niet vinden. Dat kan goed kloppen want ze zullen rond deze periode pas in de winkels verschijnen.

De twee nieuwe (tijdelijke) collecties die ik jullie vandaag kan laten zien zijn de Fashionshow à New York collectie en de Princesse à Vienne collectie. Beide collecties bevatten tien nagellakjes en zijn nog niet eerder uitgebracht door Bourjois.

Ik heb besloten niet alle kleurtjes op mijn nagels te laten zien. Van beide collecties zien jullie hieronder vier kleuren op mijn nagels en de overige lakjes heb ik op een nagelwieltje aangebracht. De onderstaande lakjes zijn onderdeel van de Fashionshow à New York collectie waarvoor Bourjois inspiratie heeft opgedaan in het hart van New York.

Central Red (93) - klaproosrood, helder en fris
 
Jaune Cab (85)
- zonnig geel, vibrerend en gedurfd
Swimming pool (89) - verfrissend turkoois

Beetle Apparition (87)
- groene en gouden parelmoer nagellak (peridot dupe)

Lime & Apple (86), Blue City (88), Trendy Orange (94), Rouge Flower (92),Purple Show (91) en Violet Party (90)

Hebben jullie de Beetle Apparition voorbij zien komen? Deze kleur lijkt behoorlijk op de bekende Peridot nagellak van Chanel. Ik ben wel benieuwd of jullie mij kunnen vertellen welke nagel is gelakt met Chanel Peridot en welke met Bourjois Beetle Apparition! De Princesse à Vienne collectie is een dromerige en  behoorlijk mooie collectie met een diversiteit aan kleuren. Als je deze kleuren draagt voel je jezelf vanzelf een prinsesje, aldus Bourjois.

Or baroque (75) - koel goud, met een gepatineerde glitter

Lavande poésie (76) - zacht paarse pasteltint
Corail enchanteur (77)
-koraal met talrijke effecten van fijn verguld parelmoer

Blue water (80) - een pastel van mat waterblauw

Rose lilas (78), Trendy taupe (84), Figue délicat (79), Sweet kaki (83), Silver chic (82), Bleu sirène (81 - over Violet Party)

Ik heb gemengde gevoelens over de Bourjois minilakjes. Chapeau voor het concept, dat is namelijk geweldig evenals de kleuren. De uitvoering daar zitten wat verbeterpuntjes in. Allereerst de verpakking. Rondom het flesje zit een transparante seal die je moet doorbreken/lostrekken om het flesje te kunnen openen. Als je dit niet voorzichtig genoeg doet dan trek je het volledige label eraf en kun je geen naam (of nummer) meer terug vinden. Daarnaast zijn er een aantal lakjes (ongeveer de helft) behoorlijk lobbig en daardoor wat lastig aan te brengen.

Ik vind het altijd prettig wanneer ik mijn volledige nagel kan lakken met een ‘dip’ in het flesje.  Mijn nagels zijn wat aan de lange kant maar als ik drie keer moet ‘dippen’ om mijn nagel van een laagje lak te voorzien dan moet je misschien concluderen dat het kwastje te kort is of te weinig nagellak opneemt. Nogmaals: het zou kunnen dat mijn nagels te lang zijn voor een mini-lakje.

Bekijk de Chanel peridot dupe (Beetle Apparition) zeker even bij een van de Bourjois verkooppunten, deze kleur vind ik stiekem misschien nog wel mooier dan het origineel! De Bourjois mini nagellakjes (3 ml) zijn te koop bij de meeste parfumerieën en drogisterijen en kosten EUR 2,99 per stuk.Tags: Bourjois

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Bourjois Healthy mix foundation, de vernieuwde formule - review met swatches
 • Bourjois Happy Light foundation, primer en concealer - Vivianne's review
 • Bourjois, 10 dagen nagellak, nieuwe kleuren

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)