NOTD – Mrs. and Mrs. Glitter by Essence

De nieuwe Essence producten druppelen langzaam binnen bij Kruidvat en Trekpleister. Het nieuwe assortiment bevat onder andere de vernieuwde Colour and go nagellakjes, nail art producten en een heleboel andere producten waarvan je vrolijk wordt.

De herfst/winter 2012 update bevat twee nieuwe Nail art special effect toppers (EUR 1,89 per stuk) . Allereerst de Holo topping, Please en daarnaast Mrs. and Mrs. Glitter. Deze mooie glitter nagellak zie je op de afbeelding hieronder.

Mrs. and Mrs. Glitter bestaat uit een transparante basis met daarin blauwe, zwarte en groen/gouden glitters. De glitters zijn groot, achthoekig en bijzonder mooi. Ik vernam wat klachten over de applicatie van de glitters en moet bekennen dat ze wat lastig te verdelen zijn maar... voor ieder probleem is er een oplossing! Zorg ervoor dat de basis-laag goed droog is voordat je de topper aanbrengt. Op deze manier kun je met het kwastje de glitters prima over de nagellak ‘begeleiden’.

De nieuwe Essence producten zijn vanaf deze maand te vinden zijn in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister. Niet alle filialen hebben een uitgebreid nagellakschap, dus het zou kunnen dat ‘jouw’ Kruidvat alleen het standaard assortiment verkoopt. In dat geval moet je zeker even op zoek gaan naar een groter filiaal, want de producten zijn de moeite waard!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Essence My Base Make-Up Base - foto's, swatches & review
 • Catrice - nieuwe & verbeterde nagellakken lente 2013
 • Essence trend edition Fruity - april/mei 2012

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  10 beauty favorieten van Februari 2017

 • vdo

  Een stralende huid binnen 28 nachten met Lancôme Visionnaire Crescendo nacht peeling?!

 • vdo

  Video - gekocht & gekregen #4 | Chanel Coco Codes, Armani, Dior, OPI, MAC, Glamglow & Moroccanoil