Diva collectie by Zoya - swatches

Zoya heeft onlangs drie collecties uitgebracht die allemaal  zijn geïnspireerd op de New York Fashion Week. De Designer collectie hebben jullie inmiddels voorbij zien komen, vandaag is het tijd voor de Diva collectie die bestaat uit zes nagellakjes. Zoya is misschien niet zo heel bekend, maar wij zijn al heel wat jaartjes van van deze kwalitatief prima lakjes tegen een heel fijne prijs, kijken jullie mee naar de swatches? 

In dit artikel hebben jullie alles kunnen lezen over de mooie Zoya Designer collectie. Een collectie met allemaal nagellakken met een crème finish waarover ik behoorlijk enthousiast ben. De Diva collectie is een collectie die wat meer opvallend is. In dit gedeelte van de drie collecties vind je vooral metallic, frosty finishes en glitters terug.

Zoya gebruikt zoals jullie misschien wel weten vaak damesnamen voor hun nagellakjes. Ik ben Wendy nog niet tegengekomen maar iedereen die luistert naar de naam Elisa zal nu een gat in de lucht springen. Deze midden rode nagellak bevat een warme metallic shimmer waar ik heel gelukkig van kan worden.
Suri (zal dit exemplaar vernoemd zijn naar de dochten van Tom Cruise?) is ook wonderschoon. Deze donkerpaarse nagellak bevat ook een metallic shimmer, streept net zoals de rode voorganger niet en geeft een prima dekking in twee laagjes. De nagellak heeft een koele ondertoon.
Toen ik Ray ontmoette had ik het idee dat het zo u gaan om een grijze metallic nagellak. Echter is Ray op mijn nagels veel meer groen (als grijze nagellakliefhebber toch heel even jammer) maar dat zou natuurlijk niet betekenen dat de kleur niet behoorlijk mooi is en een prima dekking geeft in slechts één laagje.

Koningsblauw doet het wat mij betreft altijd goed. De middenblauwe Song nagellak is behoorlijk koninklijk en dat komt met name door de lichte frosty uitstraling en lichtere blauwe microglitter. Indrukwekkend!
Feifei is voor veel nagellakliefhebbers HET nagellakje uit de Diva collectie. Natuurlijk wil en kan ik de echte fans en experts niet tegenspreken, maar als het om persoonlijke voorkeuren gaat dan winnen wat mij betreft de bovenstaande lakjes van deze tint. Omschrijven? Ik zie een blauw/grijze basis met paarse, groene en gouden shimmer en glitters. Bijzonder? Absoluut!
Misschien is Daul een hommage aan het prachtige Zuid Koreaanse model (Daul Kim) die zichzelf in 2009 van het leven beroofde in Parijs, een behoorlijk verdrietig verhaal. Daul heeft een paarse basis met een gouden metallic shimmer en microglitter. Draag deze nagellak en alle ogen zijn direct op jou gericht.

Ook de nagellakken uit de Zoya Diva collectie zijn een schot in de roos, ook wat kwalteit betreft. Alle varianten hebben één of twee laagjes nodig hebben om een uitermate goede dekking te creëren. Ik ben behoorlijk nieuwsgierig wat jullie favoriet is!

De Diva collectie (EUR 12,00 per stuk) is momenteel verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Onze lezeressen ontvangen een korting van 10% op het volledige assortiment (excl. verzendkosten) met code: beautyscene. Aarzel zeker niet om bij deze fijne webshop te kopen, je kunt er vol vertrouwen de mooiste nagellakjes kopen, succes gegarandeerd!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Zoya Smoke & Mirrors Collection
 • Swatches: Zoya Feel collectie
 • Wendy's favorieten van juni 2011

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)