Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer Beyond Black & Metal Mania - de swatches

Bijzonder enthousiast was ik onlangs over de nieuwe Estée Lauder Pure Color Nail Lacquers in het artikel over de Violet Underground collectie. Heerlijk dat wij ook eindelijk de nagellakken van Estée Lauder in Nederland kunnen vinden, eerder moesten we er altijd voor naar het buitenland. Althans, voor de uitgebreide collecties zoals de Beyond Black & Metal Mania, meestal waren er wel enkele kleuren te koop in de seizoenscollectie. Wij hebben de swatches, kijk je mee?

Pure Color Nail Lacquer Metal Mania collectie (EUR 20,00 per stuk)
Deze nagellakjes bevatten een hele fijne glitter, die een mooie, semi-matte metalliclook op de nagels geven zonder strepen maar met mooie fijne glinstertjes! De lakjes zijn zeer eenvoudig aan te brengen, drogen heel snel en zijn in 2 dunne laagjes dekkend. De houdbaarheid is zelfs zonder topcoat goed te noemen, al zou ik het toch wel altijd adviseren. Verwijderen gaat net iets lastiger door de fijne glitters, maar het mag eigenlijk geen naam hebben, het lukt prima met normale nagellakremover en een wattenschijfje.


Explosif

Fiery hot

Smashed

Nouveau Riche

Chaos
Pure Color Nail Lacquer Beyond Black collectie (EUR 20,00 per stuk)
Extreem glanzende nagellakken met een zeer goede dekking, vrijwel alle kleurtjes dekken perfect in één laagje. Ze drogen iets minder snel dan de Metal Mania lakjes, maar toch is het goed te doen. De kleuren zijn heel lastig vast te leggen op de foto, ik had echt iedere zonnestraal nodig omdat ze zonder zon vrijwel allemaal bijna zwart leken op de foto. In het echt (en in de flesjes) zie je toch wel duidelijk verschil, gek is dat eigenlijk! De houdbaarheid is redelijk tot goed, ze zijn iets kwetsbaarder dan de andere lakjes, maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk. Hou je wel van een lekkere donkere lak, die makkelijk lakt, dan zit je zeker goed. Echt uniek vind ik ze echter niet, dit soort kleurtjes hebben echte nagellakfans allang in hun stash!


Caviar

Black Plum

Viper

Blue Blood

Bête noir
Binnenkort gaan we ook nog wat anders doen met deze lakjes, kunnen jullie raden wat? De Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer Beyond Black & Metal Mania lakjes kosten EUR 20,00 per stuk (flesje 9 ml) en zijn uitsluitend te koop bij De Bijenkorf in Amsterdam. Er is wel één uitzondering, Bete Noire wordt verkocht bij alle Estée Lauder verkooppunten.

Wat vind jij van de lakjes? Zijn er kleuren de moeite waard om een reisje naar Amsterdam te plannen of combineer je het binnenkort een keer met een shoptripje?GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Wat doet een gezichtsserum eigenlijk?
 • Estée Lauder Advanced Night Repair II - wat is het verschil?
 • Estée Lauder Revitalizing Supreme CC creme SPF 10 review

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  10 beauty favorieten van Februari 2017

 • vdo

  Een stralende huid binnen 28 nachten met Lancôme Visionnaire Crescendo nacht peeling?!

 • vdo

  Video - gekocht & gekregen #4 | Chanel Coco Codes, Armani, Dior, OPI, MAC, Glamglow & Moroccanoil