Chique nailart met Estée Lauder Pure Color Nail Lacquers

Nail art, je zult het niet vaak zien op Beautyscene! Maar bij het zien van de een video van Estée Lauder over hun Pure color nail lacquers ben ik toch heel voorzichtig aan het experimenteren geslagen. Nee, een topper ben ik zeker niet, maar zelfs al ben je niet zo handig en geduldig, met de inspiratie van Estée Lauder kun ook jij iets leuks maken! Kijk je even mee naar 3 van mijn "creatie''s"? 

Cabaret Noir French Mani: de glitterige Explosif op de hele nagel & Caviar op de topjes

Dark Shadows French Mani: Bête Noire op de nagel en de glanzende Chaos in een streep eroverheen, ook heel leuk alleen op de topjes

Faded Mani: 2 laagjes Nouveau Riche over de hele nagel en daarna met een make-upsponsje voorzichtig wat Viper aangebracht. Dat ging verrassend makkelijk, al moet ik nu wel oefenen om de overgang wat geleidelijker te maken. 
Echte nailart is het natuurlijk niet, want met "art" denk ik zelf aan kleurrijke patroontjes en figuurtjes of zelfs prachtige tekeningen op nagels. Ik vind het heel knap, maar zelf heb ik er geen geduld voor en ik vind het ook niets voor mij. Toch is het best leuk om af en toe even iets anders te doen dan alle nagels in dezelfde kleur te lakken.
Natuurlijk kun je ook prima lakjes van verschillende merken met elkaar combineren, je hoeft echt niet alle 10 de kleurtjes van Estée Lauder te kopen.

Estée Lauder heeft nog meer ideetjes voor jullie:
 • Double Dip: breng Fiery Hot aan op de hele nagel en breng Caviar er overheen aan terwijl je het maantje vrij laat
 • Ring of Fire: lak  Fiery Hot op jouw ringvingers, op de andere nagels breng je Black Plum aan. 
 • Golden Moon Mani: Breng Viper aan vanaf de maantje van de nagel tot aan de top en bedek de maantjes met de gouden Nouveau Riche
 • Midnight in Paris Mani: Breng op iedere vinger een andere kleur aan van de Beyond Black collectie : Caviar, Bête Noire, Blue Blood, Black Plum en Viper. 
 • Sun & Stars Mani: Dans van zonsondergang tot zonsopgang! Breng Nouveau Riche aan op de vingers en Chaos op de tenen!
 • Nifty Shades of Grey Mani: Breng Caviar aan op 1/3 van de nagel, breng daarna vervolgens Chaos en Explosif aan voor een ombre effect! (help...dit lukt mij niet!
 • Glitter /Glam Mani: gebruik alle 5 lakjes van de Metal Mania collectie, van de lichtste tot de donkerste, van duim tot pink: Fiery Bronze, Nouveau Riche, Chaos, Explosif en Smashed. 
 • Strip Tease Mani: breng Blue Blood aan op de hele nagel en breng een dunne streep Chaos of Smashed aan voor een glitterend contrast.
Letten jullie even goed op, ik zie nl. wat lakjes voorbij komen die nog niet te koop zijn! Zullen ze nog komen?
De lakjes van de Estée Lauder Pure Color nail lacquers Metal Mania en Beyond Black collectie kosten EUR 20,00 per stuk en worden exclusief verkocht bij De Bijenkorf in Amsterdam. Er is één uitzondering, Bete Noire wordt bij alle Estée Lauder verkooppunten verkocht!
Pure Color Nail lacquers Metal Mania
Pure Color Nail Lacquers Beyond Black
Ben jij een echte nailartfan? Of hou je het bij voorzichtige pogingen zoals ik? Ik ben benieuwd! Ben je echt een nail art kunstenaar, laat ons jouw werk maar eens zien, wie weet kunnen we weleens een creatie van je laten zien!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Estée Lauder Modern Mercury collectie, swatches & een look
 • Estée Lauder Pure Color - win een mooi makeup pakket!
 • Herfstlook tutorial met Estée Lauder Violet Underground eyeshadow palette

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)