Snapshot - NOTD Illamasqua Rubber Finish Nail Varnish Serenity

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een nagellak (of iets anders) van het Engelse merk Illasmasqua heb laten zien. Eerlijk gezegd was ik het merk een beetje uit het oog verloren, maar toen ik vorige week bij Sephora in New York oog in oog stond met de Rubber Finish Nail Varnish...was ik toch weer geïntrigeerd! Ik nam de Serenity mee en laat jullie natuurlijk zien hoe deze eruit ziet!

De kleur is wonderschoon, een heldere, pittige hemelsblauw die qua kleur dichtbij de kleur van de Moroccanoil flessen komt (grappig omdat ik die net vasthield in de douche). De Rubber Finish is een matte finish die toch het licht een tikje weerkaatstm hierdoor is de finish niet te saai. De dekking is perfect, twee laagjes (zonder witte basecoat) zijn voldoende voor een goede dekking.

Ik ben verrast over de goede houdbaarheid, snelle droogtijd en bijzondere matte finish, ik heb mijn nagels vrijdag gelakt, geen topcoat gebruikt en vandaag (op dinsdag dus) zit de lak nog perfect op zijn plaats. De formule heeft wel de neiging tot een beetje strepen, maar dat kun je voorkomen door voldoende nagellak op het kwastje op te nemen. Dat scheelt echt heel veel. 

Illamasqua wordt in Nederland niet bij Sephora verkocht, maar gelukkig hebben ze wel een eigen webshop, www.illamasqua.com. De lakjes kosten daar EUR 16,15, momenteel is Serenity niet in de webshop te vinden, hopelijk komt deze nog wel. Bij Asos.com worden ook producten van Illamasqua verkocht, maar helaas versturen die geen nagellakjes naar Nederland. Tags: illamasqua

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Inspiratie : pastel nagellakjes
 • Oranje anyone? Ook na Koninginnedag fijn!
 • Chanel Riva - Babyblue do I love you?

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)