Bling! L’Oreal Color Riche Nail Art nagelstickers!

Jullie hebben het natuurlijk allemaal al meegekregen: nagelstickers zijn en blijven hot. Inmiddels zijn deze handige stickers verkrijgbaar in veel verschillende vormen, maten, substanties en prijzen. De komende periode zal ik een aantal varianten voorbij laten komen die ik persoonlijk erg geslaagd vind! Vandaag zijn de feestelijke varianten van L''Oréal Paris aan de beurt, kijk je mee?

L’Oréal ontwikkelde de Color Riche Nail Art 8 Or Lamé nagelstickers die allemaal een 2D of 3D patroontje hebben. De nailart stickers zijn makkelijk aan te brengen en dat wil ik jullie vandaag graag even laten zien. De variant die jullie op de onderstaande afbeeldingen zijn draagt de naam Diamant Eternel.

De L’Oréal Color Riche nagelstickers zijn verkrijgbaar in acht verschillende patroontjes die eigenlijk allemaal bijzonder leuk zijn. Een verpakking bevat in totaal 18 stickertjes dus je kunt met gemak een klein foutje maken. De nagel stickertjes hebben verschillende formaten en zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

Zorg er voor het aanbrengen van de stickers voor dat je nagels schoon en glad zijn. Verwijder nagellakresten met remover en was je handen daarna met water en zeep om er zeker van te zijn dat je nagels vetvrij zijn.

Bekijk vervolgens welke nagelstickers er bij het formaat van jouw nagels passen. Plaats de sticker een paar millimeter van de nagelriem af en strijk deze in het midden van de nagel in een beweging glad. De stickertjes zijn dun, plakken snel en goed, vooral wanneer je ze na het aanbrengen even warm wrijft.

De nagelstickers zijn in de meeste gevallen te lang dus sla na het aanbrengen even het restant over de nagel heen en vijl dit gedeelte weg. Volgens L’Oréal kunnen de stickertjes tien dagen op jouw nagels blijven zitten, ik heb ze echter na vier dagen verwijderd omdat ik wel weer toe was aan een ander kleurtje. Verwijderen is trouwens simpel: je trekt de stickers van jouw nagels af en maakt ze nog even schoon met een klein beetje remover (zonder aceton). Overigens heb ik bijna tot geen beschadigingen kunnen ontdekken tijdens het dragen!
Je kunt de L’Oreal Color Riche Nail Art 8 Or Lame nagelstickers (EUR 7,99) vanaf deze maand (november 2012) in verschillende drugstores vinden. Mocht je ze tegenkomen neem dan zeker even een setje mee. De stickertjes zijn leuk, makkelijk om aan te brengen en vallen lekker op. Ik heb met veel plezier een heleboel complimentjes in ontvangst genomen! Meer informatie vind je hier.GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Oogcreme aanraders - drugstore & luxe merken
 • L'Oréal Paris Skin Perfection huidverzorging
 • L'Oreal Paris Youthcode Luminizer serum & dagcreme

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)