I only want to see you in the Purple Rain!

Gisteren ben ik gezellig met mijn dochter naar North Sea Jazz geweest, waar onder andere mijn vroegere favoriet Prince optrad. Speciaal voor hem heb ik mijn nagels gelakt met een prachtige paars kleurtje Purple Rain van NARS, dat leek mij wel passend! Kijken jullie even mee?NARS kennen jullie waarschijnlijk wel, het is een Amerikaans merk make-up & huidverzorging dat is opgericht door Francois Nars. Jammer genoeg worden de producten (niet meer) in de Nederlandse winkels verkocht, maar gelukkig is er nog wel een Europese webshop van NARS.

In die webshop vind je de prachtige donkerpaarse kleur Purple Rain, die een hele mooie, feestelijke paars/rood/roze shimmer heeft. De lak is geweldig qua gebruik, hij dekt al in één laagje maar wordt met twee laagjes nog mooier. De kwaliteit is meer dan uitstekend, evenals de houdbaarheid.

De NARS nagellakjes zijn "big 3" vrij, kosten EUR 18,00 per flesje van 15 ml en zijn te koop in heel veel mooie, veelal klassieke en wat donkere kleuren. Vanavond zal ik jullie nog een paar lakjes laten zien, voorlopig moeten we het even doen met Purple Rain!

www.narscosmetics.euGERELATEERDE ARTIKELEN

 • Nagelverkleuringen? Tips & Tricks!
 • How to: French manicure in 3 stappen!
 • Nagelverzorging: Nagels lakken

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)