OPI The Muppets nagellakjes, swatches & foto's

Vanaf volgende week liggen ze dan eindelijk in de winkels, de schattige, opvallende nagellakjes van de OPI & the Muppets collectie! Glitters, multi-colour, shimmers en felle kleuren, het kan niet op bij de Muppets lakjes en natuurlijk zijn de namen weer geniaal gekozen! Als fan van Fozzie Bear moet je toch Warm & Fozzie hebben en iedereen is toch van fan de geweldige Miss Piggy? Dan is de glittery bordeauxrood Excuse Moi! echt iets voor jou, maar er is meer, kijk snel mee!

De collectie bestaat uit 12 lakjes, in dit eerdere artikel kun je alle kleurtjes even bekijken en vind je ook alle informatie. Maar natuurlijk hebben we ook swatches gemaakt van de 6 lakjes die wij in huis hebben van de OPI Muppets collectie.De lakjes die wij jullie kunnen laten zien zijn behoorlijk veelzijdig, 3 lakjes zijn voorzien van prachtige shimmers ( Animal-istic, Warm & Fozzie en Meep-meep-meep) en 3 lakjes zijn echte glitterlakjes, boordevol multi-color glitters in alle vormen (Gone Gonzo, Rainbow connection en Excuse moi).

De shimmer lakjes zijn echt geweldig mooi, ze hebben een perfecte dekking (in 2 laagjes zoals op de foto en soms al in 1 laagje bij Meep-meep-meep) en laten zich zeer eenvoudig aanbrengen.  De glitter lakjes zijn ook heel prettig, doordat er zoveel glitterdeeltjes in zitten en de basis goed & sticky is, krijg je zonder problemen voldoende glitters op jouw nagels om voor een goede dekking te zorgen.

 Animal-listic, Gone Gonzo! en Excuse moi! - zonder flits -
Animal-listic, Gone Gonzo! en Excuse moi! - met flits -

Zoals je kunt zien hebben de glitterlakjes echt geen basis nodig, al kun je ze uiteraard wel als topcoat gebruiken als je dat wilt. De glitters laten zich opmerkelijk goed verdelen, iets wat nog weleens anders is bij andere glitterlakjes.

Meep-meep-meep, Rainbow connection en Warm & Fozzie - zonder flits - 
Meep-meep-meep, Rainbow connection en Warm & Fozzie - met flits - 

Om de variatie in glittervormen en kleuren goed te laten zien heb ik nog even een detailfoto gemaakt, grappig toch al die verschillende vormen? Excuse moi heeft iets minder variatie in vormen en kleuren, is ook wat minder grof, maar dat past natuurlijk ook beter bij Miss Piggy.

Links Rainbow connection en rechts Gone Gonzo!

Geweldige lakjes dus! En eigenlijk zijn het allemaal aanraders als je de kwaliteit beoordeelt, natuurlijk zullen we niet allemaal fan zijn van extravagante glitterlakjes zoals Rainbow connection maar dan kun je toch ook kiezen voor de comfortabele Warm & Fozzie, die staat toch prachtig bij jou nieuw Knitted sweater en kastanjebruine UGG''s?

De lakjes van de OPI Muppets collectie zullen vanaf 1 november te vinden zijn bij de verkooppunten van OPI, denk daarbij o.a. alle filialen van Sephora maar er zijn nog meer verkooppunten. Informatie over verkooppunten kun je vinden op www.opi.nl. De lakjes kosten EUR 13,95 per stuk en zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar, op = op! Zorg dat je er echt snel bij bent, ik denk nl. dat ze heel snel uitverkocht zullen zijn.Heb jij al 1 of meer lakjes op het oog? Ben je een echte Muppet fan en wie is dan jouw favoriete Muppet? Ik ga voor die twee oude mannen op het balkon, die zijn altijd zo leuk!Tags: OPI, The Muppets

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Nagelriemolie: wie, wat, waar?
 • Opi Axxium Soak Off Gel Lacquer uitdaging
 • OPI Axxium Soak Off Gel behandeling: The results

REACTIES

Je moet ingelogd zijn om te reageren! Klik hier om in te loggen.

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)