NOTD: Lorelei’s Tiara - China Glaze Eye Candy

Net toen ik dacht dat ik na de volledige decembermaand bedolven te zijn geweest onder de glitters, stiekem wel een beetje klaar te zijn met glitternagellakjes. Totdat ik de China Glaze 3D Eye Candy collectie ontving! Vandaag laat ik jullie mijn favoriet zien: Lorelei’s Tiara!

De zes nagellakjes uit de China Glaze Eye 3D Candy collectie zijn al eerder bij ons voorbij gekomen. Wil je de volledige collectie bekijken dan moet je dit artikel zeker even bekijken. De nagellakjes bevatten prachtige glitters en de structuur is zo compact dat het niet nodig is om er een andere nagellak onder te dragen, twee laagjes is meer dan voldoende voor een dekkend 3D glitter resultaat. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een laagje te dragen, bijvoorbeeld over de nagellak die ja al draagt. Dit geeft een geweldig effect.Afgelopen donderdag had ik zin in glitters en bracht een laagje aan over een licht grijze nagellak die ik droeg. Het resultaat is adembenemend! Lorelei’s Tiara bevat zilveren en azuurblauwe microglitters die stralen en inderdaad een soort diepte creëren waar ik naar blijf kijken. Ik heb de foto die jullie hierboven zien op zondagochtend gemaakt en zoals jullie zien ziet de manicure er nog uitstekend uit!

De lakjes van de China Glaze 3 D Eye Candy collectie zijn verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl en kosten daar EUR 5,95 per stuk. Met code ‘lushious’ ontvang je 10% korting op jouw volledige bestelling excl. Verzendkosten.
  GERELATEERDE ARTIKELEN

 • China Glaze Eye Candy, glitter all over, swatches & foto's
 • Swatches - China Glaze Wicked (Halloween) collectie!
 • China Glaze Pink Ribbon collectie - United In Purpose

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)