Snapshot - Essence Fruity nagellakjes

Een snapshot is een kiekje, een fotootje dat je even snel neemt vanuit de losse pols. Op deze vrijdag de 13e wil ik jullie even snel tussendoor laten zien hoe schattig de nieuwe Essence Fruity nagellakjes zijn! Extra fijn is dat je deze (en andere) nagellakjes vandaag en morgen met 50 % korting kunt kopen bij het Kruidvat Kijken jullie mee?

De Essence Fruity collectie is een schattige collectie die zich speciaal heeft gericht op nagels en nail art, in dit artikel kunnen jullie alle producten nog even terugzien, vanmiddag laten we jullie alleen vier van de gekleurde nagellakjes zien. Ze kosten EUR 1,79 per stuk.

Banana Joe & Peach beauty - elk 3 laagjes
Very kiwi & Mashed berries - elk twee laagjes

In de Essence Fruity collectie vind je ook nog een Scented top coat (top coat met een fruitig parfum), de dunne schijfjes fruit die je op de nagels kunt aanbrengen en een sealing top coat om alles op zijn plaats te houden. Ga zeker even kijken!

Zoals ik al eerder aangaf, op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2012 is er bij alle winkels van het Kruidvat weer een fijne actie, alle make-up producten koop je voor 1 + 1 gratis. Je krijgt bij aanschaf van een even aantal producten (2, 4, 6, 8, 10 etc) 50 % korting bij de kassa, je mag alle merken en producten met elkaar combineren! Zo wordt shoppen wel heel goedkoop!GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Essence trend edition Fruity - april/mei 2012
 • Nieuw - Essence Nail colour 3 swatches
 • Spannend nieuwtje – Essence introduceert 6 geuren!

Beautydeals

Editors’s choice
 • vdo

  Mijn beauty favorieten Oktober 2017 met Estée Lauder, Benefit, Armani & Charlotte Tilbury

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

 • vdo

  Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)