Er zijn wat mij betreft een aantal producten die gedurende de zomermaanden niet mogen ontbreken. Stel je voor dat ik al mijn beautyproducten zou moeten inleveren en er slechts een paar mag uitkiezen om te gebruiken dan zouden dat deze maand de producten zijn die ik je vandaag laat zien!

Voeten! Ik zie nog steeds (hoe is het toch mogelijk?) prachtige slippertjes voorbij lopen met voeten die wel een pampersessie kunnen gebruiken. Het regelmatig scrubben van je voeten scheelt de halve wereld! Mijn persoonlijke favoriet is de Pedicure by OPI Scrub (EUR 23,95 - 125 ml). Deze scrub bevat natuurlijke suikerkristallen die oplossen in water. Daarnaast vind je in de ingrediëntenlijst ook vitamine E en A, groene thee extract en avocado extract. De geur is fantastisch en je voeten worden er heerlijk zacht van!

Bronzer! Wat is er nu mooier dan een huid die door de zon is gekust? De Guerlain Poudre bronzant legere 04 Sun Blondes (EUR 45,46) is een uitermate mooie bronzer die bestaat uit een verschillende roze, bronzen en bruine tinten. Deze bronzer is door de roze ondertoon ook geschikt voor de lichtere huid en kan ook gebruikt worden als blush. Ideaal!
Deo! De geur van de Odorex Natuurlijk Actief deo spray (EUR 2,79) is lekker fris en opwekkend. Daarnaast is het product ook  huid verzorgend  en bevat geen alcohol, ideaal want dan kun je tenminste ook sprayen na het otnharen! Deze variant is 24 uur effectief tegen transpiratie en bevat  vitamine E, Aloë Vera. Overigens is dit product ook verkrijgbaar in de vorm van een roller.
Zomergeur! Ik ben dol op geuren de een vakantieherinnering (of vakantiewens) oproepen. Comptoir sud pacifique souffle des indes (EUR 69,95) is geïnspireerd door India. Het is een warme, licht kruidige geur met mandarijn, bergamot, kumquat, jasmijn. De basis bevat  vanille, musk en amber. De mooie zilveren flacon bevat 100 ml, dus je kunt jezelf heerlijk besprekenkelen met een geur de zomer ademt!  

Nagellak! De Chanel Sky Line nagellak (EUR 25,00) is onderdeel van de exclusieve Blue Illusion de Chanel collectie die alleen verkrijgbaar is bij de Chanel boutique in Amsterdam. De mooie zachtblauwe tint heet een lichte metallic uitstraling en is werkelijk uniek. De lak brengt makkelijk aan en eigenlijk is een laagje al voldoende voor een prachtig resultaat.

Vertel eens.. wat zijn jullie  summer essentials? Ik ben enorm benieuwd welke producten jullie de afgelopen maand hebben toegevoegd aan jullie ‘harde kern’ beautyproducten! Ik ga nog op vakantie deze maand dus waarschijnlijk staan er volgende maand wederom zonnige producten in mijn favorietenlijstje!