De afgelopen maand is voor mij behoorlijk uiteenlopend geweest. Ik ben tien dagen naar Ibiza geweest, deed ik mee (en won!) aan de Dove Purely Pampering showercream competitie en ondertussen ging het werk natuurlijk gewoon door. Welke producten mij hierbij hebben bijgestaan lees je hieronder!
Een van de producten die niet van mij zijde is geweken de afgelopen maand is de L'Occitane Verbena Deodorant (EUR 14,50). Deze bevat een alcoholvrije formule met biologisch ijzerhardextract uit Corsica, menthol en salieolie. De geur is heerlijk (lime) en droogt lekker snel op. Ik blijf dit fijne product lekker gebruiken!

Een van mijn vaste zomervrienden is de Biodermal  Matterende Zonnefluïde SPF 30 (EUR 14,95) voor het gezicht. Deze ruikt heerlijk en is bijna niet zichtbaar of voelbaar en daarom zeer geschikt voor dagelijks gebruik, ook over je reguliere huidverzorging. De hoge factor beschermt mijn huid tegen huidveroudering en de door mij gevreesde pigmentvlekken en zoals ik al vertelde. Voor mij geen zomer zonder deze handige flacon!

De Clinique Age defense BB cream SPF 30 (EUR 28,30 - 40 ml) is verkrijgbaar in drie tinten waarvan ik op dit moment kleur nummer 02 gebruik. Vooropgesteld is de BB cream geen foundation. De pigmenten in de BB cream (waaronder mica en ijzeroxides) zorgen voor een goede dekking van vlekjes, imperfecties en functioneren uitermate goed wanneer het gaat om weerkaatsing van het licht. Resultaat? Een stralende, natuurlijk uitziende en egale huid. Hier ben ik heel blij mee!

Ik wil mijn Ibiza kleurtje graag nog even een poosje meedragen en dus gebruikte ik niet alleen tijdens mijn vakantie een aftersun maar zeker ook nu ik weer op Hollandse bodem sta. De Sisley After-Sun care Tan Extender (EUR 104,00 - 125 ml) is misschien niet de allergoedkoopste aftersun variant maar voor mij wel het ideale product. De Tan Extender bevat onder andere karite- en andiroba olie, lampionplant en vitamine E die samen zorgen voor herstel van de huid na het zonnen. Daarnaast hydrateert het heerlijk geurende product en voorkomt uitdroging. Tot slot verlengt dit product de natuurlijke bruine kleur. We have a winner!

Especially Escada Delicate Notes (mei 2012) is een uitbreiding op de Especially Escada lijn. Een van de verschillen is dat de Delicate Notes een Eau de Toilette (EUR 42,95 – 30 ml)  variant is en de ‘bestaande lijn” is een eau de parfum versie.  De geur bevat hartnoten van rozen, is zacht, licht sensueel en een tikje luchtiger in vergelijking tot Especially Escada. De melkachtige flacon? Die is misschien wel mooier dan het origineel.

Dit waren mijn favorieten van de afgelopen maand. Stiekem moet ik jullie bekennen dat ik nog wel vijf of meer producten had willen toevoegen maar wellicht kan ik die doorschuiven naar de komende maand.  Welke producten behoorden de afgelopen maand tot jullie must haves?