Het Babor Intens Refreshing Foam Mask is onderdeel van de SKINOVAGEPX lijn (XP staat voor Performance eXtra). Deze lijn houdt rekening met het genetisch vastgelegde huidbeeld maar neemt ook momenten van stress of milieu-invloeden beïnvloeden mee in het productieproces. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder voor meer informatie.

De BABOR SKINOVAGEPX lijn bevat op maat gesneden producten voor vijf verschillende huidtypes. Een van de producten is een exclusief schuimmasker dat geschikt is voor alle huidtypen. Dit masker zorgt voor extra vocht en vitaliteit van de huid en bevat behalve OsmoTec en alpine stamcellen ook het een cistusroos extract dat de celregeneratie bevordert en tevens voor een frisse blik zorgt.Allereerst is het masker een enorm leuk product in gebruik. Kennen jullie haarschuim? Dit product werkt ongeveer hetzelfde. Je drukt op de knop en binnen een paar seconden ‘ontpopt’ de substantie zich in een zeer luchtige schuimwolk die je vervolgens uitsmeert over jouw schone huid.

Vervolgens laat je het masker een kwartiertje intrekken en masseert het restant (bij mijn sessies blijft er niet zo heel veel restant over trouwens, mijn huid slurpt het masker gulzig op!) in. Je hoeft het dus niet meer af te spoelen en dat is wel enorm handig!


Je kunt dit Intens Refreshing Foam Mask (EUR 23,00 - 75 ml) 1 a 2 keer per week gebruiken voor een zachte, gehydrateerde huid.  De huid kan overigens een natuurlijke blos krijgen die je vooral niet moet verwarren met een irritatie of allergie, dit is juist een teken dat de huid actief bezig is met het verwerken van de mooie ingrediënten die het product bevat. Overigens is het product zuinig in gebruik en kun je minimaal 15 keer genieten van een verfrissend masker.

Enthousiast? Probeer dan ook het Intens Illuminating Serum (EUR 50,00 - 30 ml). Dit exclusieve werkstofserum beloofd een frisse, heldere uitstraling en bevat perfection peptiden die zorgen voor een lichte peeling van de huid. Klinkt goed!  

Deze producten en meer informatie over de producten van Babor vind je in de handige webwinkel van Babor. Bij een besteding vanaf EUR 50,00 betaal je geen verzendkosten.