Het lijkt erop alsof we de zomer, althans de mooiste dagen van het jaar zeer binnenkort voorgoed vaarwel mogen zeggen. Nou ja… voor de komende maanden natuurlijk! Natuurlijk willen we allemaal onze mooie, gebruinde en gezonde zomerhuid zo lang mogelijk vasthouden maar hoe?

Stress, vermoeidheid, verontreiniging, roken en verandering van jaargetijden kunnen verlies aan uitstraling van de huid veroorzaken. Etat Pur selecteerde vier producten waarmee je onmiddellijk een verhelderend effect ervaart. Deze ingrediënten in deze bijzondere producten zijn namelijk allemaal speciaal geselecteerd om de vermoeide teint weer uitstraling te geven en de verzwakte huid te stimuleren.

Etat Pur is in Nederland een relatief ‘nieuw’ merk. Mocht je meer informatie willen hebben over de filosofie van dit interessante merk dan raad ik je aan eerst dit artikel even te lezen. Ondertussen gaan wij hier even verder met stap 1 van het Summerglow stappenplan.

Reinig twee keer per dag het gezicht met het Ontgiftend reinigingsschuim (B07) - EUR 9,60 - 150 ml om gifstoffen en onzuiverheden te verwijderen. Het fijne en compacte schuim geeft een comfortabel gevoel en na gebruik is een toner niet eens meer noodzakelijk.
Gebruik naast de reiniger twee keer per week een peeling. Deze handeling zorgt ervoor dat de  huidstructuur egaal aanvoelt. De Smeltende peeling-gel (B08) - EUR 8,90 - 50 ml heeft een fijne  gel-textuur die tijdens het inmasseren verandert in olie en vervolgens, na aanraking met de huid, in een melkachtige vloeistof.

Stap 2 is het gebruik van een Pure Active stof genaamd Citroenzuur - AHA (A60) - EUR 12,20 - 15 ml.  Breng met het handige doseersysteem enkele druppels Pure Actieve stof direct op de huid aan en laat de dunne vloeistof intrekken. Dit product maakt de huidstructuur dichter en verwijdert dode huidcellen.

Tot slot (stap 3) eindig je het beauty ritueel met de Verzorging voor een stralende teint (B37) - EUR 13,50 - 40 ml. Deze licht abrikooskleurige en egaliserende (BB) dagcrème zorgt onmiddellijk voor een aangenaam aanvoelende huid met een gezonde teint, zonder “foundation” effect. De parelmoerdeeltjes zorgen voor een mooie glow en de minerale kleurstoffen passen zich aan bij iedere huidskleur. Je kunt het product individueel gebruiken maar wanneer je een zeer droge huid hebt kun je ook een lichte dag verzorging onder de crème aanbrengen.

Gebruik deze producten om jouw huid een nog even te laten na-zomeren! Mocht je toch op zoek zijn naar een combinatie die meer geschikt is voor jouw huidtype, wensen of eventuele klachten neem dan even een kijkje op de website van Etat Pur.

De producten van Etat Pur vind je niet in de parfumerie of apotheek, wel kun je alle producten aanschaffen in de Nederlandse online shop. Wil jij weten welke basisproducten en Pure Active producten het meest geschikt zijn voor jouw huid? Doe dan de online test en bestel direct!