Volgens onderzoeken is het zo dat vooral veel dames tussen de 40 en 55 jaar cosmetische ingrepen overweegt. Tegenwoordig is het ideale plaatje dat ons regelmatig wordt voorgehouden vrijwel onhaalbaar en daarom zijn er zoveel vrouwen die een bezoekje aan een ‘plastisch chirurg’ overwegen. Maar… het kan ook anders volgens L’Oréal Paris!
 L’Oréal Paris heeft een productenreeks geïntroduceerd waardoor kleine cosmetische ingrepen niet meer nodig zijn. De Revitalift Laser X3 producten hebben namelijk een onderzoek doorstaan waarin zij de strijd aangingen met laserbehandelingen. L’Oréal Paris heeft  een klinische test uitgevoerd met 50 vrouwen (tussen de 45 en 55 jaar) met dezelfde kraaienpootjes. De helft van de groep onderging een CO2 laserbehandeling en de andere 25 testpersonen gebruikten Revitalift Laser X3 tweemaal daags (8 weken lang).  

De resultaten waren geweldig. Dit komt met name door het ingrediënt  Pro-Xylane3, een krachtiger type Pro-Xylane (3%) in combinatie met gefragmenteerd hyaluronzuur en LHA. De drievoudige werking vermindert rimpeltjes, verstevigt de huid en zorgt voor strakkere gezichtscontouren.

Mooi verhaal tot nu toe? Vond ik ook (vooral tijdens de presentatie waarbij afbeeldingen en positieve vergelijkingen werden getoond waarvan ik als 40- dame spontaan gelukkig werd) en daarom ben ik vol enthousiasme aan de slag gegaan met de drie producten die het Revitalift Laser X3 assortiment rijk is.

Laat ik beginnen met de dag-nachtverzorging (handig!). De Revitalift Laser X3 anti-rimpel crème (50 ml) presteerde bijna even goed in het reduceren van fijne lijntjes en het gladder maken van de huid als een laser sessie. De formule vermindert rimpels, verstevigt de huid en trekt heerlijk snel in. De structuur en de geur van dit product zijn zonder te overdrijven subliem (o.a. lelietjes van dalen, bergamotpeer en waterbloemen). Ik ben enorm enthousiast over deze fijne crème die ook uitstekend functioneert als basis onder mijn foundation. Gladde, strakke en stralende huid die ook enigszins voller lijkt. It’s a miracle!

Ik ben dol op serums en helaas is mijn variant alweer helemaal leeg. Het Revitalift Laser X3 Serum (30 ml) ruikt net zoals de anti-rimpel crème enorm lekker en is dun qua structuur. De formule trekt daardoor snel in de huid. Vanwege de hoge concentratie actieve ingrediënten zal dit serum rimpeltjes opvullen, de huid te herstellen en - dat vond ik vooral heel opvallend en prettig - de poriën verkleinen voor een zichtbaar geëgaliseerde huid. Ik gebruikte zelf het serum twee keer per dag (ochtend en avond) vóór het aanbrengen van de Revitalift Laser X3 crème.
Een oogcrème is absoluut noodzakelijk binnen mijn verzorgingsroutine. De Revitalift Laser X3 Oogcrème (15 ml) is uitgevoerd met een fijne zilveren, verkoelende applicator waarmee je de formule direct kunt aanbrengen. Het product vermindert de rimpels rondom de ogen, stimuleert de doorbloeding om donkere kringen te vervagen en wallen te verminderen en zorgt  daarnaast voor een vocht afdrijvend effect. Gebruik deze oogcrème net zoals het serum en de dagcrème twee keer per dag.

 Van links naar rechts: 0ogcrème , serum en dag- en nachtcreme
Ik heb het stiekem natuurlijk al een klein beetje laten doorschemeren in mijn artikel over mijn favoriete producten van september: ik ben fan van de Revitalift Laser X3 producten. Deze zijn niet geschikt voor iedere dame (of heer) maar met stip aan te raden voor de 35 plusser! De structuren zijn fijn, de geuren maken je gelukkig en de bordeauxrode verpakkingen stralen luxe en comfort uit. De producten doen wat ze beloven en zorgen dat mijn huid strakker is, er voller uitziet en mijn kraaienpootjes lijken enigszins vervaagd te zijn. Als mooie bonus zorgen de producten samen voor een gehydrateerde huid waarvan ik heel bij word wanneer ik in de spiegel kijk.

Wil je de producten zelf graag uitproberen? Het Revitalift Laser X3 assortiment is momenteel verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen en parfumeriëen. Om het ons  prijstechnisch gezien makkelijk te maken hebben alle producten dezelfde prijs a EUR 29,99 en dat zijn ze dubbel en dwars waard. Meer informatie vind je op http://www.loreal-paris.nl/